RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Подарунки і нові емоції: гороскоп за картами Таро на 3 червня для всіх знаків Зодіаку

Тарологи прогнозують, що понеділок, 3 червня 2024 року, буде насичений неймовірними шансами, подіями та випробуваннями для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, що на цей день приготував Всесвіт представникам усіх зодіакальних сузір'їв.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Карта Вісімка жезлів для Овнів символізує силу та швидкість. Ця енергія може виявлятися у вашому оточенні або у вашому мисленні, яке зараз особливо ефективне та продуктивне.

Телець

Для Тельців карта Трійка Кубків обіцяє чудовий день, наповнений подарунками та благами. Насолоджуйтесь життям та всіма його радощами, не забуваючи бути вдячними за все, що у вас є.

Близнюки

Близнюкам карта Мир символізує подолання особистих слабкостей. Ви звільнитеся від рабства швидкоплинних бажань і пристрастей, перестанете гнатися за ілюзіями і знайдете внутрішню гармонію.

Рак

Для Раків карта Повішений символізує одну з найзагадковіших та багатошарових асоціацій. Енергія цієї картки може вказувати на екстремальні ситуації.

Лев

Карта Лицар жезлів каже, що Леви опиняться у ситуації, де пристрасті будуть найінтенсивнішими. Важливо не будувати надто далекоглядних планів.

Діва

Для Дів карта Місяця зображує подвійність природи. Події можуть означати як хорошу, так і погану, а кожне нове завдання може завершитися перемогою чи невдачею.

Терези

Карта Король кубків означає, що Терезам слід навчитися керувати своїми емоціями. Чи не пригнічуйте свої почуття.

Скорпіон

Для Скорпіонів карта Сімка Денаріїв вказує на необхідність дочекатися відповідного моменту. Правильний вибір часу може суттєво вплинути на успіх ваших зусиль.

Стрілець

Карта Четвірка Мечів каже Стрільцям: Дайте своєму розуму відпочити від проблем. Займіться сном, медитацією, прогулянками або пориньте у спогади.

Козеріг

Для Козерогів карта Лицар Меч підкреслює необхідність повного зосередження на своїй меті, без відволікань. Лицар символізує боротьбу із земним тяжінням, що означає подолання інерції силою волі.

Водолій

Карта Дев'ятка Денаріїв означає, що Водолії успішно створили оточення, яке ідеально відповідає їхнім уподобанням. Ви доклали багато зусиль і тепер заслужено насолоджуєтесь результатами своєї праці.

Риби

Для Риб карта Правосуддя точно передає своє значення. Чесність, рівність та справедливість стають основними принципами, на яких ви будуєте своє життя.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року