RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Експерти назвали топ-5 популярних помилок при купівлі вживаного авто

Фахівці склали рейтинг ТОП-5 головних помилок, які допускають українці при купівлі вживаного автомобіля.

Про це пише Tarantas.news.

Відмова від діагностики

Транспортний засіб завжди краще перевірити перед покупкою. Це вбереже вас від додаткових розтрат і збереже дружні відносини з продавцем. Після зовнішнього огляду ви не отримаєте об'єктивну оцінку про стан автомобіля і краще перед покупкою його відвезти на перевірений сервіс.

Надмірні емоції

Привести зовнішній вигляд машини в порядок коштує не так дорого, як усунути технічні дефекти, тому не потрібно спиратися на емоції, коли ви дивитеся на транспортний засіб.

Додаткові витрати на "преміум-клас"

Якщо ви плануєте купити старе авто представницького класу, то готуйтеся, що обслуговування автомобіля влетить вам у велику суму.

Перевірка документів

На вторинному ринку є ймовірність зіткнутися з шахраями. Перевіряйте всю документацію і не спокушайтеся через занадто низьку ціну. Пробийте автомобіль по доступних базах, щоб переконатися, чи не перебуває вона в заставі.

Не враховуються додаткові витрати

Автомобіль з маленьким пробігом можуть дешево продавати перед грандіозним техоглядом, на який доведеться розщедритися. Ці нюанси важливо враховувати при покупці машини і закладати всі майбутні витрати в бюджет першого року володіння транспортним засобом.

Раніше ми називали найвигідніші автомобілі по витраті палива в різних класах.