RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В Україні з'явився новий автомобільний бренд: ціни, характеристики та фото

Наприкінці липня в Києві відкрили перший офіційний дилер іспанського спортивного бренду Cupra. Яскравий фірмовий кросовер за понад мільйон гривень вже помітили в столиці.

Про це повідомляє 24.ua.

Гарантія на автомобілі складає 5 років або 100 000 км, програма фінансування включає два роки нульових ставок, а кожен покупець отримає сертифікат на безкоштовний курс контраварійного водіння”, - йдеться в повідомленні.

За розмірами та колісною базою Cupra Formentor схожий до одноплатформенного VW Tiguan. Панель приладів електронна, екран мультимедійної системи 12-дюймовий. Також є кілька мідних вставок.

Найчастіше спортивні авто Cupra мають фірмовий матово-сірий колір.

Cupra Formentor – спортивний кросовер, тож під капотом встановлено справжнього монстра. Його 2,0-літровий бензиновий турбодвигун у комплектації VZ на 310 к.с. розганяє машину до сотні за 4,9 с. Також є варіант з дизельним двигуном на 150 к.с. До речі, він найбільш доступний за ціною – від 1 020 474 грн. Втім, 310-сильна версія всього на 159 тисяч дорожча, а має характеристики справжнього "гарячого" хетча”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які авто потрапили до списку найнадійніших авто в світі за результатами краш-тестів.