RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо 5 причин продажів майже нових б/у авто - чим може обернутися "вигідна" пропозиція

На вторинному автомобільному ринку можна зустріти майже нові транспортні засоби з мінімальним пробігом. У подібних випадках у багатьох виникають питання типу "У чому підступ?" і "Яка причина продажу?".

Експерти з Njcar розповіли, чому найчастіше продають такі автомобілі. Про це повідомило видання ТАРАНТАС.

1. Розчарування при покупці

Досить часто буває так, що людина купує автомобіль, і буквально в перший тиждень починає розуміти, що він йому дуже не подобається. Це може бути пов'язано з банально некомфортним салоном, великими витратами палива і т. д. При цьому фінансове становище власника дозволяє йому швидко продати автомобіль і купити новий, який йому підійде.

2. Шахраї

Деякі шахраї спеціалізуються на "автопідставах". Вони здійснюють купівлю автомобілів, після чого спеціально провокують дрібні ДТП, щоб отримати компенсацію від страхової компанії. Після цього вони проводять ремонт і продають транспортний засіб так, що залишаються в хорошому "плюсі".

3. Застава в банку

Транспортний засіб з маленьким пробігом міг бути в заставі у банку. Власник не зміг виплатити кредит і його машину вилучили, щоб продати на аукціоні і виручити заборговані кошти.

4. Таксі

Також можуть продавати автомобіль, який використовувався в службі таксі. Перед продажем на таких автомобілях можуть скручувати пробіг.

5. ДТП

Серйозна ДТП - це найбільш поширена причина перепродажу майже нового авто. Найчастіше, такі машини відновлюють в короткі терміни і не в офіційних майстерень. Тому про якість комплектуючих і запасних частин годі й казати.

Раніше ми також повідомляли, що названий топ-20 найпопулярніших в Україні авто з ГБО і пробігом.