RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Kia Rio української збірки: п'ять причин відмовитися від авто з АвтоЗАЗу

Автомобіль Kia Rio, який збирають в Запоріжжі на заводі АвтоЗАЗ з російських деталей, отримує багато негативних оцінок від власників.

Про це пише видання "За кермом".

Експерти нагадують, що в Запоріжжі зараз збирають відразу дві моделі Kia Rio - седан і хетчбек. При цьому комплектуючі на АвтоЗАЗ надсилають з Санкт-Петербурга.

Фахівці вирішили скласти ТОП-5 головних недоліків Kia Rio запорізького збирання.

Погана шумоізоляція

Власники скаржаться, що в салоні вони чують гул від коліс, шум вітру, і розмовляти з пасажиром доводиться на підвищених тонах.

Незручні сидіння

Модель має більшу кількість регулювань, але власникам складно знайти положення, при якому буде зручно рукам і ногам. Більш того, як пишуть покупці Kia Rio, запорізька модель не підійде великим чоловікам при зрості від 180 см, оскільки огляд зліва закриває центральна стійка, а якщо присунути сидіння вперед - затікає права нога.

Мало місця в салоні

Як розповідають сімейні водії, поруч з дитячим кріслом поміститься тільки одна людина, що створює додаткові незручності.

Крихке скло

При попаданні навіть маленького каменю скло тріскається, і автомобіль доводиться везти в ремонт.

Слабка фарба

У деяких водіїв при короткій експлуатації проступає іржа через слабке лакофарбове покриття. Інші власники скаржаться, що у них затирається глянець після першого тижня експлуатації, і залишаються потертості до металу від кріплень рейлінгів багажника на внутрішніх арках дверей.

Раніше ми називали найбільшдовговічні кросовери і позашляховики, які не бояться поганих доріг.