RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названі довговічні кросовери і позашляховики - надійні і не бояться поганих доріг

Автоексперти HotCars склали рейтинг найбільш довговічних та надійних кросоверів і позашляховиків.

Про це пише mmr.net.

Спеціалісти назвали 9 найнадійніших позашляховиків 2020 року, які не бояться розбитих доріг.

Subaru Outback

В останній генерації Subaru Outback є кращим, ніж будь-коли, і оснащений повним приводом у базовій комплектації. Ви також отримаєте потужніші варіанти двигуна та вертикально скомпоновану інформаційно-розважальну систему, яку модернізували відповідно до сучасних вимог.

Honda CR-V

Honda постійно працювала над тим, щоб утримувати машину попереду конкурентів. Сучасніші покоління моделі мають пристойну паливну економність та ідеально підходять для міжміської їзди. Салон також є достатньо просторим для сім’ї з п’яти людей, в ньому є багато місць для зберігання різної поклажі. Як типовий кросовер, CR-V добре себе почуває на асфальті, але не найкращий вибір для бездоріжжя.

Ford Expedition

Ford Expedition входить до числа найкращих повнорозмірних позашляховиків на сьогоднішньому північноамериканському ринку. Expidition також пропонує величезний простір для багажу, спроможність буксирувати причіп вагою до 4180 кг і, як опцію, 8-місний салон. Навіть у базовій комплектації Ford Expidition може впоратися з деякими формами бездоріжжя, однак, є спеціально розроблений офроуд-пакет, який збільшує шанси на успішність таких подорожей.

Jeep Wrangler

Wrangler завжди був неймовірно спроможним на бездоріжжі, а модель 2020 року на додачу отримала низку удосконалень, які роблять її більш легкою у керуванні на шосе і в місті. Це робить Jeep Wrangler універсальнішим, ніж будь-коли раніше.

Chevrolet Suburban

Міцний рамний позашляховик має достатньо вантажного простору та величезний салон, останній може вміщати до дев’яти людей. З надійністю у Шевроле також все в порядку: існує історія про екземпляр під час війни в Перській затоці, який продовжував працювати навіть після 5 кульових отворів у блоці двигуна.

Toyota 4Runner

4Runner – один із найміцніших позашляховиків конструкцією кузова на жорсткій рамі, яка має велике значення в умовах бездоріжжя. Зрозуміло, що їзда по асфальтовій дорозі таким автомобілем не є такою ж легкою, як у кросоверів. Навіть після останнього оновлення 4Runner посередньо керується і споживає багато палива. Однак ці слабкі сторони більш ніж компенсуються довговічністю автомобіля, високою вартістю повторного продажу та простотою обслуговування.

Land Rover Defender

У 2020 році Land Rover представив повністю реінкарнований автомобіль, але все-ж зумів зберегти імідж, створений моделями попереднього покоління.Зазвичай критичні журналісти Top Gear були настільки вражені автомобілем, що дали йому оцінку 9 із 10 ; майже нечувано для позашляховика.

Mercedes-Benz G-class

Це також один з найдорожчих позашляховиків. G-class насправді грає поза всіма сегментами і прямих конкурентів у нього немає. Для другого покоління у 2020 році двигун V8 доступний у вигляді двох різновидів, потужніший із яких виробляє 577 к.с. у версії G63 AMG. Mercedes-Benz також пропонує програму G-Manufaktur, яка відкриває для G-класу широку програму індивідуалізації.

Toyota Land Cruiser

Згідно з доповіддю, опублікованою iSeeCars, Toyota Land Сruiser очолює список повнорозмірних позашляховиків, які найімовірніше досягнуть і перевищать пробіг в 320 000 км без суттєвих поломок. Такий висновок був зроблений після дослідження майже 16 мільйонів автомобілів, проданих станом на 2019 рік. Toyota вже давно завоювала репутацію надійних авто, і ця новина не є великим сюрпризом.

Раніше ми писали, що старі автомобілі дорожчають вже майже рік. Це пов'язано з дефіцитом нових автомобілів, що утворився в Європі, через що підвищується попит на вторинному ринку.