RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Перевірені часом: оприлюднено рейтинг найкращих моделей BMW

Автоексперти раніше назвали три авто преміум-класу, які швидко дешевшають, а тепер складено рейтинг кращих моделей BMW всіх часів.

Відповідний рейтинг склав автомобільний блогер з США Doug DeMuro.

6 місце - BMW X5 1 покоління

Колись ця машина дала початок появи люксових кросоверів зі спортивним ухилом. Сьогодні вони виробляються практично всіма великими автовиробниками.

5 місце - BMW E36 M3

Автомобіль свого часу справив фурор на ринку, адже за відносно невеликі гроші забезпечував власнику неймовірне прискорення і керованість. У той час у нього не було аналогів і конкурентів.

4 місце - BMW E9 / BMW 2002

Ця машина не тільки відрізняється витонченістю і красою, а й на момент випуску викликала справжню революцію своєї керованістю і динамікою.

3 місце - BMW M2 Competition (кузов F87)

У той час, як ринок захоплюють електромобілі, ця машина може стати однією з останніх "правильних" BMW: у неї потужний бензиновий двигун, агресивний вихлоп і механічна коробка передач.

2 місце - BMW E30 M3

Багато хто вважає цю модель еталоном. За словами власників BMW E30 M3, ніяка інша BMW не здатна подарувати таких неймовірних емоцій від водіння.

1 місце - BMW E39 M5

Це - справжній шедевр: незважаючи на те, що машина була випущена 20 років тому, її дизайн залишається актуальним і сьогодні. Його називають одним з останніх авто, яке створювали інженери, а не маркетологи. Він оснащений атмосферним V8 і МКПП.

Як писав "Апостроф", раніше з'явився ТОП-10 машин, які з часом стають дорожчими.