RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

В Україні можна купити круті б/у авто за доступною ціною: що продають від $ 6 тисяч

Одним з показників добробуту є, поміж іншого, марка автомобіля. З'ясувалося, що за помірну ціну можна придбати Bentley, Porsche або Maserati з пробігом і не соромитися відповідати на питання: "Яка у тебе машина?".

ТопЖир склав рейтинг "крутих" автомобілів, які допоможуть "пустити пил в очі".

Дуже прийнятною може виявитися вартість вже розмитненою уживаної Maserati, бо з часом ця модель сильно падає в ціні. Quattroporte 15-річного віку можна знайти за ціною 10-15 тисяч доларів.

Ще один варіант, для тих, хто не багатий, але хоче таким здаватися - Bentley Flying Spur середини 2000-х. Експерти зазначили, що таке авто нескладно купити в Україні за 15-20 тисяч доларів.

Інший автомобіль мрії Porsche Cayenne середини 2000-х обійдеться охочому відчути себе "господарем життя" в скромну суму близько 10 тисяч доларів, а то й 7-8.

За даними видання, легко придбати Range Rover першої половини 2000-х за 10 тисяч доларів і дешевше. Є ще варіанти нерозмитнених авто, які віддають за зовсім смішні гроші - 1,5 - 2 тисячі доларів.

І нарешті, Mazda RX-8 можна купити трохи дорожче, ніж Жигулі. Середня ціна "японця" становить від 3 до 6 тисяч доларів.

Раніше ми писали, що в Одесі помітили рідкісний американський автомобіль Chrysler Prowler, який або половину життя провів у приватній колекції, або був ввезений зовсім недавно, адже раніше цей екземпляр ніхто не бачив.