RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Суперкар за 200 тисяч доларів перетворили на "трамплін": фото курйозної ДТП

У Великобританії водієві паркетника Audi Q5 "пощастило" зробити трамплін з суперкара McLaren 570GT вартістю майже 200 тисяч доларів. Для багатьох автолюбителів кадри, зняті на місці пригоди, можуть бути дуже болючими та шокуючими.

Про подію розповів портал 2DRIVE.

Інцидент трапився неподалік від супермаркету Сайнсбері у графстві Кент, що у Великій Британії.

Один з відвідувачів супермаркету приїхав туди на суперкарі McLaren 570GT. Його вартість становить приблизно 194 тисяч доларів. Він залишив його на парковці і пішов за покупками. Як виявилось пізніше, це було помилкою. Але що вдієш, подібне не передбачити нікому.

Через якийсь час на парковку заїхав чоловік за кермом автомобіля Audi Q5. Ймовірно, він не помітив припаркований McLaren і рухався надто швидко, що не дозволило йому вчасно зреагувати. Це призвело до того, що Ауді виїхала на Макларен, наче на трамплін. Після цього автомобіль упав на бік.

Так сталося через те, що розробники спорткара наділили своє дітище практично ідеальними аеродинамічними властивостями. У результаті автомобіль вийшов досить низьким та з невеликим кліренсом.

На щастя, у спорткарі нікого не було. Постраждали лише автомобілі. За оцінками експертів, суперкар непридатний до ремонту.

Ауді спочатку не отримав таких серйозних конструкційних пошкоджень, проте двері автомобіля заблокували на якийсь час водія в салоні. Зовні двері теж не змогли відчинити. В результаті їх довелося вирізати спеціальними інструментами, що також привело деякі частини Ауді до ремонтонепридатності.

Під час аварії постраждало ще дві машини, але про їхній стан нічого не відомо.

Раніше ми також повідомляли про те, як у Китаї знайшли цвинтар спортивних суперкарів - серед них Aston Martin, Jaguar і Bentley.