RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Як виглядає новий "космічний" гіперкар Apollo: перші фото та відео

Відомий автовиробник Apollo Automobil презентував новий гіпрекар Project EVO, який має стати наступником Intensa Emozione.

Про це повідомив портал Motor.

У новинки набагато сміливіший і футуристичний дизайн, ніж у його попередника. Кузов оснащений більш просунутою системою активної аеродинаміки. Щодо двигуна, то він залишився атмосферним. Такі деталі поки що не розголошують, але експерти переконані, що автомобіль буде оснащений допрацьованим V12 6.3. У той же час виробники стверджують, що силовий агрегат їхнього нового дітища "має високу потужність і генерує грубий, механічний саундтрек, недоступний в жодному іншому сучасному гіперкарі".

Попередник Project EVO Intensa Emozione був випущений у кількості 10 екземплярів. Вони були продані за ціною щонайменше 2 300 000 євро за кожен. Причому, угоди відбулися ще до офіційної прем'єри.

Особливості дизайну

Новий гіперкар має 6 ліхтарів-променів. Вони символізують світіння зірки. Замість надрукованих на 3D-принтері насадок-пелюсток вихлопу — тріо простеньких кругляшів. Притиск автомобіля до дороги та його стабільність при маневруванні забезпечуються масивним дифузором, поздовжніми плавцями-стабілізаторами з рухомими секціями регульованим спойлером. Крім цього, на даху Project EVO є повітрозабірник інерційного наддуву, який, як і раніше, з'єднаний з атмосферним агрегатом. При цьому що за агрегат поки що не розголошується.

Імовірно Project EVO отримає модернізований V12 6.3, створений Autotecnica Motori і HWA AG на базі блоку Ferrari. На Intensa Emozione він забезпечує 780 кінських сил та 760 Нм крутного моменту. Працює він у парі із шестиступінчастою секвентальною коробкою Hewland. За словами творців, агрегат матиме високу потужність і генеруватиме грубий, механічний саундтрек, недоступний в жодному іншому сучасному гіперкарі.

Раніше ми також повідомляли про те, як деякий час тому на виставці в Парижі назвали найкрасивіший у світі гіперкар.