RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Найкращі машини для зими: ТОП-5 повнопривідних авто

У теплу пору року повний привід не має великого значення, а ось взимку він вже грає велику роль.

Auction auto склав рейтинг кращих автомобілів для зими зі США з повним приводом.

5. Kia Telluride 2021 року

Стильний та практичний кросовер Telluride був відзначений автоекспертами у США та інших країнах. Його місткість – 8 пасажирів. У стандартній комплектації йде передній привід, але за невелику доплату можна отримати повнопривідну технологію. Також авто оснащено підігрівом рульового колеса та сидінь переднього та другого ряду.

4. Mazda3 2020 року

Компактна Mazda3 випускається як седан та хетчбек. Повний привід належить до додаткових опцій. Преміальний салон може бути оздоблено як еко, так і натуральною шкірою. У топових комплектаціях передні сидіння оснащено підігрівом.

3. BMW 5 серії 2020 року

Середньорозмірний седан BMW 5 series оптимально поєднує практичність, функціональність та ідеальний дизайн. Повний привід є додатковою опцією базової комплектації, де йде задній привід. Є підігрів передніх сидінь та керма.

2. Honda CR-V 2021 року

Компактний, але комфортабельний кросовер відмінно підходить для зимових поїздок. Повний привід встановлять на будь-яке авто за символічну доплату, тоді як у дорожчих комплектаціях він уже є. Крім підігріву передніх сидінь та керма, розробники передбачили підігрів зовнішніх дзеркал. Місткість авто – п'ять осіб.

1. Tesla Model 3 2020 року

Розкішний електрокар вражає запасом ходу. Седан оснащено заднім приводом у базовій моделі Standard Range, але моделі Long Range та Performance включають повний привід. Підігрів передніх сидінь входить до стандартної комплектації цього хіта.

Раніше ми розповіли про те, як підготувати автомобіль до зими, і це не тільки зимова гума.