RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Зроблять зиму незабутньою: ТОП-5 позашляховиків для покатушок по снігу

Ідеальний позашляховик для їзди по снігу та льоду повинен забезпечувати міцне зчеплення з дорогою, мати підігрів сидінь та розширені функції безпеки.

"Апостроф" розповідає, які позашляховики чи кросовери підійдуть для їзди взимку.

Toyota RAV4 2021 року

2021 Toyota RAV4 має зручний, простий та технологічний SUV з повним приводом. Пасажирам доступні такі функції, як підігрів передніх сидінь і рульового колеса, двірники з датчиком дощу і автоматичні задні двері з електроприводом. RAV4 оснащена 203-сильним чотирициліндровим двигуном, який з'єднаний із восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.


Honda CR-V 2022 року

23 000 $

Любителі зимового водіння можуть придбати Special Edition, оскільки вона поставляється з підігрівом передніх сидінь та дистанційним запуском. Модель оснащена двозонним клімат-контролем. Кожен CR-V оснащений чотирициліндровим двигуном потужністю 190 кінських та безступінчастою автоматичною коробкою передач.


Subaru Forester 2021 року

22 000 $

Subaru Forester популярний завдяки доступній ціні та рясним пасажирським простором. У ньому встановлений 182-сильний чотирициліндровий двигун та безступінчаста автоматична трансмісія. Premium – найкращий вибір для зимового водіння. Вона пропонує систему допомоги при спуску з пагорба, систему підвищення тяги Subaru X-Mode та підігрів сидінь.


Ford Expedition 2021 року

$ 47 000

Expedition добре управляється і має мінімальний крен кузова, що корисно на вкритій льодом та снігом дорозі. Expedition оснащені двигуном V6 з подвійним турбонаддувом та 10-ступінчастою коробкою передач, мають 375 кінських сил або 400 (Platinum). Пакет FX4 Off-Road включає більш жорсткі амортизатори, електронний диференціал підвищеного тертя, захисні пластини, посилений радіатор, бічні підніжки, всюдихідні шини і повний привід.


Jeep Wagoneer 2022 року

65 000 $

Один із найживучих позашляховиків. Wagoneer оснащений двигуном V8 із технологією м'якого гібрида, який видає 392 л. с. J eep Wagoneer має підігрів передніх сидінь та кермового колеса. Взимку 2021-2022 року пропонуються капітанські крісла з підігрівом у другому ряду або лавки з підігрівом. Пакет Advanced All-Terrain включає пневматичну підвіску, двоступінчасту роздавальну коробку, захисні пластини і всюдихідні шини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що підготовка автомобіля до зими може обійтися водієві приблизно в 8-10 тисяч гривень.