RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

"Скарб" до 10 тисяч доларів: ТОП-5 бюджетних авто з пробігом

Перед купівлею автомобіля важливо визначитися з сумою, яку ви готові викласти за свій "скарб".

ТСН склав добірку найкращих варіантів за бюджет до 10 тис. доларів.

Volkswagen Jetta 2014 року

Популярний в Україні Volkswagen Jetta 2014 року коштуватиме 8200 доларів. Є два варіанти: апарат з двигуном 1.8 літра або те саме з мотором 2.5 літра. Економніше вибрати останній – це дозволить встановити ГБО. Зазначимо, що ці авто мають кондиціонер, АКПП та мультимедіа з повноцінним дисплеєм.

Mitsubishi Lancer 2009 року

Хіт української "вторинки" Mitsubishi Lancer 2009 року можна купити за 8300 доларівя. Машина укомплектована силовим агрегатом на 2 літри, який працюватиме у парі з варіатором. Модель чудово підійде для новачків своєю простотою. Водночас вона може похвалитися підігрівом передніх сидінь, функціональним кермом та клімат-контролем.

Hyundai Sonata 2012 року

За Hyundai Sonata 2012 року доведеться викласти 8500 доларів. Вибір таких авто на "вторинці" неймовірно багатий. Є – офіційні й ті, що потрапили до нашої країни зі США та Кореї. Останні вирізняються величезними пробігами. А от нормально відновлений “мігрант” зі США підійде, тим більше, що офіційний навряд чи впишеться у наш бюджет. Hyundai Sonata зі США оснащено двигуном на 2,4 літра та надійною АКПП, а, можливо, і ГБО.

Chevrolet Captiva 2008 року

Ціна на Chevrolet Captiva 2008 року в пристойному стані становитиме 9700 доларів. Цей автомобіль вирізняється великим кліренсом і повним приводом. Має мотор на 2 літри та 5-ступеневу автоматичну коробку передач. Майбутнього автовласника порадують шкіряний салон, клімат-контроль, підігрів сидінь та інші "плюшки".

Volkswagen Passat 2013 року

Найкращим бюджетним автомобілем автоексперти назвали Volkswagen Passat 2013 року. Варто звернути увагу на автомобілі з двигуном на 2.5 літри, які простіше за офіційні та продаються за 9800 доларів. Ще одним бонусом такої варіації Passat стане звичайна автоматична коробка передач, яка прослужить довго, звісно ж, при належному догляді.

Раніше ми опублікували ТОП-10 найбезпечніших седанів, які стежать за станом водія та можуть "натиснути на гальма", якщо "побачать" пішохода перед капотом.