RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Потужність та велич: з конвеєра випустили перший електричний Hummer, фото та відео

Завод американської марки General Motors у Детройті випустив перші екземпляри електричних пікапів GMC Hummer EV.

Про це повідомляється на сайті Auto24.

Потужний електрокар став першим автомобілем, випущеним GM на власній платформі Ultium. Передбачається, що абсолютно нове шасі стане основою для ряду електромобілів різних брендів концерну.

Президент GM Марк Ройс відзначає, що виведення пікапа на ринок відбулося досить швидко: “Ми надзвичайно швидко вивели цей пікап на ринок і наблизили GM ще на один крок до повністю електричного майбутнього. З нашою платформою Ultium, наш GMC Hummer EV пропонує клієнтам найкращі можливості та продуктивність”.

Лінійка автомобілів Edition 1, присвячена запуску серійного виробництва моделі і обмежена тиражем 10 тис. екземплярів. Кожен автомобіль лімітованої серії коштує близько 110 тисяч доларів, але усі екземляри уже розпродані.

Усі автомобілі стартової лінійки були заброньовані практично відразу після старту прийому замовлення. Електричні пікапи Edition 1 поставлятимуться з 1000-сильною силовою установкою. З місця до 100 км/год такий автомобіль здатний прискорюватись за 3 секунди. На одному заряді електрокар може пройти 526 км. Також новинка може похвалитися режимом “краба”, в якому завдяки заднім колесам, що підрулюють, машина здатна рухатися по діагоналі.

Раніше ми повідомляли, що Маск розкрив цікаві подробиці випуску пікапа Tesla Cybertruck.