RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Британські копи пересядуть на електрокари Tesla: названа вагома причина

Патрульні поліцейські Великобританії тестували автомобілі Tesla Model 3 протягом дев'яти місяців. Результати показали, що крім екологічності, електрокар здатний працювати в активному режимі близько чотирьох годин.

Про це повідомляє сайт What Сar?

Внаслідок дев'ятимісячного тестування виробнику електромобілів вдалося з'ясувати, що Tesla Model 3 є чудовим замінником традиційних поліцейських автомобілів.

Перше, що зазначили тестувальники, це витривалість даної моделі авто - воно експлуатувалося в активному режимі близько чотирьох годин. Це великий плюс, оскільки зміна поліцейського патрулювання триває три години. З метою економії заряду батареї керівник служби Tesla запропонував використовувати обмежений за потужністю режим охолодження Model 3, а також обмежувач прискорення.

Ще однією перевагою електрокара є можливість бездротового оновлення Tesla, при цьому поліцейські можуть використовувати нове програмне забезпечення для надсилання вказівок під час надзвичайних ситуацій за допомогою інформаційно-розважального екрану Model 3 або на нього.

Важливим фактором є рентабельність автомобіля. Після пробігу в 24 140 км машині були потрібні нові гальма і шини, але обмежене обслуговування в порівнянні з традиційними поліцейськими авто з двигунами внутрішнього згоряння. Витрати на заряджання авто також були значно нижчими, ніж у бензинових машин.

У 2022 році тестування Tesla Model 3 патрульними Великій Британії продовжаться.

Раніше ми повідомляли, що з конвеєра випустили перший електричний Hummer.