RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Найочікуваніші позашляховики та кросовери в Україні: топ-10 моделей 2022 року

Новий 2022 рік обіцяє бути багатим на автомобільні тренди в Україні. Які, найочікуваніші українцями авто, вже у найближчі кілька місяців з'являться на ринку, читайте далі.

Про це повідомляється на сайті bigmir.net.

1. Kia Sportage 2022

Однією з найочікуваніших автоновинок в Україні є оновлений Kia Sportage, 5-го покоління. Замовлення на ці авто було відкрито ще наприкінці минулого року, проте на українському ринку машина з'явиться у 2022 році. На сьогоднішній день доступна минула модель, з одним дволітровим двигуном, з механічною або автоматичною коробкою передач. Імовірно, оновлене авто коштуватиме від 20 тисяч євро.

2. Hyundai Ioniq 5

Цей автомобіль вже доступний у продажі в Україні, і придбати його можна за 40 000 євро в базовому, і за 55 тисяч євро у топовому виконанні. Виробник позиціонує авто, як електрокросовер. У базовій комплектації доступний передній привід, але можна замовити авто з повним приводом. Двигун може бути на 235 і 306 л/с, а батареї вистачатиме на 480 км шляху.

3. Renault Kadjar

Виробник пообіцяв, що цього року має вийти повністю оновлена версія популярної моделі. Очікується, що це буде безпечний сімейний автомобіль із двигуном на 1,2 літри. Попередня ціна авто – 25 тисяч доларів.

4. Renault Captur

Ця модель кросовера одна з найменших марки Renault. Вона вже доступна на українському ринку із цінником від 20 тисяч доларів. У новому дизайні авто більше схоже на хетчбек, але виробник досі позиціонує модель, як мініатюрний кросовер.

5. Nissan Qashqai 2022

Платформу цього автомобіля виробники залишили у старій модифікації, хоча є можливість установки на авто нової гібридної силової установки. Також у машині повністю оновили дизайн. Вона вже доступна для покупки в Україні за ціною від 26 тисяч доларів.

6. Nissan X-Trail

Легендарний середньорозмірний кросовер від Nissan у 2022 році має змінити покоління на четверте. Відомо, що автомобіль був збудований на базі Nissan Rogue. Подробиць про комплектації або ціну в Україні поки що немає.

7. Mitsubishi Outlander

У 2022 році в Україні представлять оновлений варіант моделі авто Mitsubishi Outlander. Так, авто 4-го покоління вже продаються на деяких світових ринках, але в Україні поки що недоступні для покупки. Про ціни, комплектації та мотори поки що немає жодної інформації.

8. Toyota BZ4X

Нову модель Toyota розробляли разом із компанією Subaru. У автомобіля футуристичний дизайн у стилі C-HR, а також останні версії систем та асистентів у салоні. Точної дати поставок в Україну, а також порядок цін поки не повідомляють.

9. Land Rover Range Rover 2022

В Україні цей атомобіль вже доступний за замовленням за ціною від 150 тисяч доларів. Поки виробники пропонують лише бензинову та дизельну версії, але вже у 2022 році має з'явитися гібрид PHEV. Цілком електричний Range Rover у новому поколінні обіцяють не раніше 2024 року.

10. BMW IX

Для покупки в Україні вже доступний перший, повністю електричний кросовер BMW. Цінник на авто стартує від 67 тисяч доларів. Автомобіль має силову установку на 326 кінських сил та обіцяний запас ходу в 630 км.

Раніше ми публікували ТОП-5 великих позашляховиків для трьох дитячих автокрісел.