RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Як вибрати хороший кросовер за прийнятною ціною: ТОП-5 найдешевших "європейців"

Автоексперти назвали найдешевші європейські позашляховики та кросовери. До рейтингу увійшли Ford Ecosport, Renault Captur, Skoda Kamiq, Citroën C3 Aircross та Dacia Duster.

Про це пише What Car?

Ford Ecosport

Ціна за прейскурантом 21 800 фунтів стерлінгів (813 504 грн)

Ford виробляє два невеликі позашляховики (є ще Puma), але Ecosport - найдешевший. Його рухає гнучкий 1,0-літровий двигуном і він має продуманий інтер'єр, а більшість моделей добре обладнані. Погана їзда та обмежений простір позаду не дозволяють йому підніматися вище у більшості рейтингів.

Renault Captur

Ціна за прейскурантом 20 590 фунтів стерлінгів (768 351 грн)

Експерти назвали цю модель "Renault Clio на ходулях". На їхню думку, у Renault Captur досить гарна ціна, плюс гнучкий багажник та задні сидіння, а також гарний рейтинг безпеки. Водночас вони зазначили слабкі двигуни.

Skoda Kamiq

Ціна за прейскурантом 19 470 фунтів стерлінгів (726 556 грн)

Найменший позашляховик Skoda неймовірно практичний, з просторими задніми сидіннями та великим багажником. У нього також краще оздоблений інтер'єр, аніж у багатьох конкурентів, плюс комфортна їзда.

Citroën C3 Aircross

Ціна за прейскурантом 17 770 фунтів стерлінгів (663 118 грн)

У найменшому позашляховику Citroën є що полюбити, у тому числі його комфортне місце для водія, універсальні сидіння і той факт, що він поставляється з великим набором стандартної комплектації, зазначили експерти. Водночас вони звернули увагу на сильну амортизацію, яка робить покупку невигідною.

Dacia Duster

Ціна за прейскурантом 14 295 фунтів стерлінгів (533 442 грн)

Той випадок, коли ви отримуєте реальне співвідношення ціни та якості. Оздоблення просторого салону можна оновити до наступного рівня за невелику доплату. Примітно, що модель може працювати як на бензині, так і газі, що ще може заощадити кошти.

Раніше ми писали, що в Україні можна купити круті авто за доступною ціною.