RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Стиль та надійність: ТОП-5 найдешевших німецьких позашляховиків

Британські експерти, які склали ТОП-5 найдешевших європейських кросоверів з розумним співвідношенням ціни та якості, оприлюднили новий рейтинг автомобілів цього класу, в котрому є виключно транспортні засоби від німецьких виробників.

До цього рейтингу увійшли Volkswagen T-Cross, Audi Q2, BMW X1, Mercedes-Benz GLA та Porsche Macan, повідомляє портал What Car?

Volkswagen T-Cross

Ціна за прейскурантом 21 430 фунтів стерлінгів (814 338 гривень).

Просторий і гнучкий усередині, T-Cross - це дуже практичний невеликий позашляховик, який також є хорошим в управлінні і має хороші показники безпеки. Інтер'єр трохи м'який, але це чудовий універсал.

Audi Q2

Ціна за прейскурантом 24 870 фунтів стерлінгів (945 058 гривень).

Audi виробляє сім різних моделей позашляховиків, але саме Q2 обійдеться вам найдешевше. Не думайте, що вас тут дурять - у нього стильний, зручний інтер'єр та акуратне управління.

BMW X1

Ціна за прейскурантом 30 555 фунтів стерлінгів (1 161 087 гривень).

X1 зручний в управлінні та елегантний всередині, з однією з найкращих інформаційно-розважальних систем, які ви знайдете в будь-якому новому автомобілі. Він також просторий і практичний, що компенсує його жорстку їзду та посередню надійність. Вибір обличкування салону та двигуна тут також є рекомендованим вибором.

Mercedes-Benz GLA

Ціна за прейскурантом 31 915 фунтів стерлінгів (1 212 767 гривень).

Багато хто з нас хотів би позашляховик зі значком Mercedes на капоті, і GLA – найдешевший спосіб втілити цю мрію у життя. У нього приємний інтер'єр, в якому ви відчуєте себе особливим, і безліч можливостей для задоволення, плюс їзда прощає помилки і добре контролюється.

Porsche Macan

Ціна за прейскурантом 50 935 фунтів стерлінгів (1 935 525 гривень).

Якщо вам пощастило вибрати Porsche Macan, будьте певні, ви отримаєте один із найкращих позашляховиків. Він пропонує вражаючу продуктивність, чудову керованість та високоякісний інтер'єр, і він обов'язково викличе у вас усмішку у кожній поїздці.

Раніше ми також публікували ТОП-3 найдешевших корейських кросоверів.