RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Український мільйонер розбив ексклюзивний гіперкар Ferrari за $1,2 млн: відео

У Дубаї, ОАЕ, молодий український мільйонер потрапив у ДТП на лімітованому суперкарі Ferrari SF90 Stradale вартістю 1 млн доларів. Водій, Олександр Слобоженко, опублікував відео з ДТП у своєму Instagram.

Про це розповідає "Апостроф" з посиланням на його акаунт в Instagram.

Під час ДТП ніхто не постраждав, окрім орендованого суперкару, якому тепер потрібен ремонт. Слобоженко взяв елітне авто на прокат, щоб вирішити чи купувати таке ж собі. Його тест-драйв знімали на відео, тому момент ДТП вдалось зафіксувати. Ferrari вдарився передньої частиною через втрату керованості. Пошкоджені передні бампер, крило та фара. Однак, скоріш за все автомобіль застрахований. Відео можна побачити тут.

Фото: Скріншот з відео

За словами 22-річного українського мільйонера, винна технічна несправність. Олександр Слобоженко є поціновувачем суперкарів та раніше купив тюнінгований McLaren 650S Spider Liberty Walk та ексклюзивний Lamborghini Huracan Fluo Capsule.

Ferrari SF90 Stradale наразі найшвидший суперкар у лінійці марки. Його максимальна швидкість 340 км/годину, а до 100 км/год може розігнатись за 2,5 с.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що у Нідерландах під час тест-драйву розбили суперкар Феррарі за 3 млн доларів.