RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Надійні авто з моторами: ТОП-4 машин з дизелем

Вибір вживаного дизельного автомобіля вражає своїм різноманіттям. На вторинному ринку можна обрати машину на такому паливі на будь-який смак, однак іноді варто орієнтуватись не тільки на зовнішні фактори, а й порівняти внутрощі.

"Апостроф" підготував добірку надійних авто з дизельними моторами, які варті уваги на вторинному ринку, з посиланням на Новини.LIVE.

Volvo S60

Фото: Вікіпедія

Седан середнього класу (другого покоління, початок випуску: 2011 рік), який може порадувати власника відмінною динамікою завдяки двигуну. Дизельні силові агрегати цієї машини мають репутацію як вкрай надійні. Вони бувають як 5-циліндрові турбодизелі на 2 літри (163 к.с.), так і на 2,4 літра (205 к. с.).

Honda Accord

Фото: Вікіпедія

Дизельні модифікації сьомого покоління цілком можна розглядати до покупки. Цей автомобіль називають сімейним транспортом із спортивним вогником. Авто із живучими дизельними моторами випускалися з 2002 по 2008 роки. Ідеальну картинку можна зіпсувати лише каталізатором. Якщо їхати в лютий мороз, після 150 тисяч кілометрів пробігу каталізатор починає кришитися і пил може зіпсувати поршневу групу. При виборі машини варто врахувати цей аспект.

Ford Mondeo

Фото: Вікіпедія

Четверте покоління цієї моделі із дизельним мотором є досить найдійним. Авто D-класу має міцне лакофарбоване покриття та кузов з гідною антикорозійною обробкою. З ходовою, зазвичай, теж проблем не виникає.

Kia Soul

Фото: Вікіпедія

Негабаритний та стильний кросовер почав свій випуск з 2008-2009 років. Цей автомобіль вигідно вирізняється своєю безпекою, високим кліренсом і надійністю дизельних агрегатів. Окрім бензинових, було і дизельна версія об'ємом 1,6 літра (94 кВт). Машини з таким двигуном можуть похвалитися і відмінною тяговитістю, і економічною витратою палива: 5-7 літрів. Однак є мінус - маленький багажник.

Раніше "Апостроф" писав про те, що найбільший виробник автомобілів відмовився від випуску бензинових двигунів.