RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Дизайнери схрестили Land Rover із Tesla: як виглядає "автомонстр"

Відомий рамний позашляховик Land Rover Defender отримав електричну силову установку Tesla, завдяки чому машина отримала "друге життя".

Про це повідомляє сайт "За кермом".

Установкою агрегату від Тесла на британський кросовер займалося ательє ECD Automotive Design - раніше команда оснащувала автомобілі потужними моторами V8.

Фото: "За кермом"

Переобладнання двигуна відбулося у кооперації з компанією Electric Classic Cars за півтора роки. На місці старого двигуна на викопному паливі було встановлено електромотор Tesla потужністю 456 кінських сил. Водночас, батарею, ємністю 100 кВт/год, довелося розділити надвоє: одну частину було встановлено в багажнику, іншу - під капотом автомобіля.

Фото: "За кермом"

В результаті класичний позашляховик став розганятися до сотні кілометрів всього за 5,5 секунд. При цьому пробіг на одному заряді акумуляторів становить 350 кілометрів.

Крім того, зміни торкнулися інших частин позашляховика - були встановлені пневматичні елементи підвіски з метою забезпечити плавність ходу машини.

Також були встановлені потужніші гальма Brembo, 18-дюймові колеса з шинами Rugged Trail T/A та силові бампери, а в салоні машини з'явилися індивідуальні шкіряні крісла з підігрівом та вентиляцією – до них додали пару лавок із цінних порід дерева.

Фото: "За кермом"

Фото: "За кермом"

Раніше ми повідомляли, що в Україні презентували три перспективні позашляховики китайської компанії Haval.