RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Удосконалений Tesla Cybertruck потрапив на відео: як змінилося авто майбутнього

у 2019 році Tesla показала світу електричний пікап Cybertruck, який вже мав надійти у продаж, однак у ході розробки виникають різні проблеми та затримки. На відео видно Tesla Cybertruck, який знаходиться на заводі у Фрімонті, США.

Про це розповідає "Апостроф" з посиланням на IXBT.

Cybertruck, овіяний таємничістю, всього кілька раз потрапляв загальній публіці на очі. Нове унікальне відео дає можливість прицільніше розглянути прототип, над яким працюють у Tesla. Уважні глядачі помітили, що з моменту анонсу в автомобіля з'явилася гігантська одиночна щітка склоочисника, а також бічні дзеркала: в оригінальному прототипі замість них були камери, які транслювали зображення на екрани всередині.

Щодо кольору електромобіля, то Ілон Маск не планує випускати його в інших кольорах. Тобто охочі отримають електричний пікап лише у такому виконанні із нержавіючої сталі. Втім, вже зараз кажуть, що деякі компанії запропонують послуги з нанесення різної плівки на Tesla Cybertruck.

Поки що Tesla відкладає виробництво Cybertruck до кінця 2023 року.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Tesla відкликає понад 817 тисяч своїх електрокарів у США через те, що деякі машини компанії не відповідають федеральному стандарту безпеки транспортних засобів "Захист пасажирів від зіткнень".