RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ferrari представив розкішний суперкар у кольорі "зелене золото": як він виглядає

Ferrari показав третю модель унікальної серії Tailor Made – 812 Competizione Verde Volterra. У компанії зазначили, що Verde Volterra "черпає натхнення у пробігу Ferrari Cavalcade 2013 в Тоскані, нагадує насичену зелень та земляні тони сільської місцевості".

Барвисті рендери опубліковано на Facebook-сторінці бренду.

Багатобарвна фарба Verde Volterra включає кілька градієнтів від темно-паленого помаранчевого до насиченого зеленого, залежно від освітлення та кута огляду. Десь посередині ці два відтінки зустрічаються, зливаючись у золотистий з нальотом благородної зелені, що виглядає просто приголомшливо.

Автовиробник показав Verde Volterra на 812 Competizione coupe, тим часом він доступний і майбутнім власникам відкритої версії суперкара - 812 Competizione Aperta, а також SF90 Stradale, SF90 Spider та 296 GTB.

За інформацією бренду, у серії буде п'ять незвичайних кольорів. Verde Volterra – третій із них. Раніше Ferrari продемонстрував Rosso Taormina на SF90 Stradale – глибокий червоний колір, близький до бордового, а також Blu Capri – темну морську бірюзу.

Раніше ми писали, що одним з експонатів автомузею Old Cars Gallery, що недавно відкрився, в Дніпрі став культовий суперкар Ferrari Dino 246 GTS 1974 року.