RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Старіють, але не дешевшають: названо ТОП-3 популярних кросоверів

Деякі автомобілі якийсь час купаються в променях слави, а через кілька років ідуть у забуття. Однак, сьогоднішня підбірка покаже вам три автомобіля, що вже роками користуються популярністю та не збираються втрачати вартість.

Про топ-3 популярних позашляховиків пише "Апостроф" з посиланням на "За рулем".

Renault Duster

Фото: renault.ua

Цей народний улюбленець має чудову ліквідність. Новий автомобіль через рік втратить лише 6% від початкової вартості. А через три роки Duster знеціниться тільки на 10%. Цікавим фактом є те, що зміна покоління ніяк не вплинула на втрату ціни.

Hyundai Creta

Фото: hyundai.com.ua

У минулому році цей автомобіль, як і Duster, змінив покоління. У першому році вартість знизиться всього на 6%, а через три роки вже на 15%. Незважаючи на трішки більші втрати, ніж у Duster, модель має непогану ліквідність.

Toyota RAV4

Фото: toyota.com.ua

Toyota RAV4 значно дорожча за перші дві моделі. Однак, це аж ніяк не заважає автомобілю залишатись одним із найпопулярніших позашляховиків на дорогах. Вважається, що будь-яка модель Toyota завжди є вигідним капіталовкладенням. Буває і таке, коли машина з невеликим пробігом коштує навіть більше, ніж нова. За перший рік RAV4 у середньому втрачає лише 4%. Та втрати на третій рік уже серйозніші - п'ята частина від початкової ціни.

Раніше "Апостроф" писав про топ-5 найненадійніших авто, які розорять свого господаря.