RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Машини майбутнього: Lexus показав нові електрокари зі значним запасом ходу

Компанія Lexus оприлюднила знімки прототипів своїх двох нових електромобілів із запасом ходу - близько 700 кілометрів. Електричні седан та суперкар запустять у серійне виробництво у найближчі роки.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Lexus.

Концепт чотиридверного Lexus Electrified Sedan Concept має замінити модель IS. Авто дуже подібне з цим седаном у профіль через довгий капот та укорочену "корму".

Електромобіль Lexus - швидший та обтічніший, аніж бензиновий попередник. Він має широкі повітрозабірники, висувні дверні ручки.

Lexus Electric Supercar Concept має прийти на заміну купе LFA. Він, як і седан, має динамічний дизайн із довгим капотом.

Поки що характеристики Lexus Electrified Sedan Concept умовчують. Відомо лише, що він здатен розганятися до 100 кілометрів за годину за менше ніж дві секунди. Купе хочуть оснастити інноваційною твердотільною батареєю, яка має забезпечити запас ходу на близько 700 кілометрів. Експерти припускають, що таку ж батарею поставлять і на седан.

Загалом компанія Lexus націлилась на електрифікацію – за кілька років хоче випустити сім нових електромобілів.

Як писав раніше "Апостроф", експерти з автомобілів назвали марки електрокарів, які користуються сьогодні популярністю у світі.