RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Жителів України закликають віддавати авто на український фронт, які машини потрібні

Волонтери в Україні та за кордоном шукають тисячі машин, яких дуже потребують зараз український фронт. Насамперед необхідні десятки тисяч пікапів, джипів, мікроавтобусів, автобусів, автомобілів швидкої допомоги, вантажних машин.

Про це повідомляє речник МВС України. З метою передачі людьми автомобілів українським захисникам група волонтерів створила спеціалізований сайт CARFORARMY.

Така необхідність є через те, що на передньому краї, авто - витратний матеріал, часто доводиться кидати машини, коли вони ушкоджуються.

Створений волонтерами сайт CARFORARMY призначений для впорядкування та систематизації пошуку авто в Європі та їхньої передачі в Україну. Українці та європейські жителі, які хочуть передати машину, мають заповнити форму на сайті:

  1. Вказати місто та країну проживання;
  2. Яку машину готові передати безплатно чи продати.
  3. Свої контактні дані.

Далі волонтери зв'яжуться з охочим передати на український фронт автомобіль, обговорять деталі та проговорять логістику машини до кордону України.

Також на сайті можна знайти волонтерів, які будуть готові переганяти авто з країн ЄС до кордону або до точки передачі його в Україні.

Фото: carforarmy.in.ua

Фото: carforarmy.in.ua

Фото: carforarmy.in.ua

Фото: carforarmy.in.ua

Нагадаємо, українських водіїв, які порушують правила дорожнього руху під час війни, відправлятимуть до армії.