RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Як швидко знайти запчастини для авто: які товари пропонують найчастіше

'Україна вже більше місяця перебуває у стані війни з Росією. У таких умовах потрібно завжди бути на чеку, та підтримувати свій особистий транспорт у справному стані на випадок, якщо він терміново знадобиться.

Розділ "Авто" порталу OLX , як швидко знайти запчастини для свого автомобіля, та які товари пропонують найчастіше.

Понад місяць боротьби проти російських окупантів українці постійно передають тонни гуманітарної допомоги у "гарячі точки", відправляють життєво необхідне спорядження та медикаменти на передову. Щоб успішно долати сотні кілометрів щодня, важливо знати, де швидко дістати потрібні запчастини та перевірити авто.

Великий вибір запчастин в одному місці

Транспорт відіграє у порятунку людей: виїзді з місць ведення активних бойових дій чи передачі допомоги. З огляду на це українці дбають про те, щоб за будь-яких обставин продовжувати рух та мати достатньо місця для необхідних речей. Це підтверджує статистика. Протягом березня у категорії Запчастини для транспорту українці найчастіше шукали каністри (більше 124 тис. пошукових запитів), акумулятори та багажники на дах – по 47 тис. пошуків. Всього в онлайні зараз можна знайти необхідну деталь із більш ніж 800 тисяч комплектуючих для будь-якого транспорту: легковика, мототранспорту чи трактора.

Серед запчастин для ремонту на час війни продавці найбільше пропонують:

● двері – 35,7 тис. оголошень, ціна варіюється в залежності від моделі;

● бампер – 32,8 тис. оголошень із медіаною ціною 3 000 грн;

● фара – 21,7 тис. оголошень з медіаною ціною 2 950 грн.

Шини та диски

Через активні бойові дії та пересування військової техніки значна частина українських доріг суттєво постраждала. Це означає, що водії найчастіше змушені поміняти шини та диски на своїх автомобілях. За даними OLX Авто, протягом березня найбільше українці шукають та пропонують на продаж шини діаметром R16. Вартість вживаних складає в середньому 1240 гривень за штуку, а нових – 1800 гривень. За гуму R17 пропонують ціну в 1500 гривень і 2213 гривень за нову.

На третьому місці за кількістю оголошень та відгуків – шини R15 вартістю 980 гривень за уживану (знайти нові можна на 500 гривень дорожче). Загалом у рубриці Шини, диски та колеса розміщено понад 19 000 пропозицій серед двох десятків діаметрів шин.

Раніше ми також повідомляли про те, що в Україні спростили отримання прав водія під час війни.