RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Названі ТОП-3 авто з пробігом, які не бояться іржі

Особливою популярністю в автомобілістів користується вторинний ринок. Однак, кожен власник хвилюється, чи не приховує колишній господар авто ржавчину, яка встигла захопити кузов, під свіжим шаром фарби. Та вихід є - треба шукати машину з гарячою оцинковкою кузова, адже це наразі найкращий вид захисного цинкування.

А для особливо вимогливих водіїв "Автотема" підготувала топ-3 авто з пробігом, які не бояться ржавчини.

Audi A6 C4

Під час виробництва авто цієї моделі проходять процедуру гарячого цинкування, яка захищає кузов автомобіля від іржі на багато років. Звісно, іржаві автомобілі трапляються на вторинному ринку, але тут вже все залежить від уважності покупця. При якісному обслуговуванні та дбайливій експлуатації Audi A6 C4 легко прослужить 10 років.

Volvo S60

Якщо ви шукаєте авто з надійним кузовом, то варто звернути увагу на цю модель, оскільки ряд параметрів S60 перевершує багато інших автомобілів свого часу та класу. За умови регулярного догляду за Volvo, іржа на кузові й через 25 років не з’явиться.

Ford Focus

Відомий для всіх Ford Focus теж також проходить гарячу оцинковку при виробництві, що робить його надійним. Та про дбайливий догляд і регулярне миття забувати все ж не варто. Навіть за активної експлуатації перші ознаки іржі з'являються на цій машині лише через 8-11 років.

Раніше "Апостроф" писав про те, як сильно війна повпливала на продаж нових автомобілів в Україні.