RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Lexus хоче потіснити BMW і Mercedes-Benz: як виглядатиме трирядний "позашляховий бегемот" TX

Довгоочікуваний трирядний кросовер Lexus TX може дебютувати в 2023 році разом з Toyota Grand Highlander.

Про це повідомляє Тhedrive.

У світі набирають популярності люксові кросовери: такі авто, як BMW X7 та Mercedes-Benz GLS-Class, продаються неймовірно добре. Тим не менш, Lexus був ніби виключений з сегмента, оскільки його єдині трирядові позашляховики - це бегемоти з кузовом на рамі, здатні долати бездоріжжя, GX і LX. Тим не менш, клієнти та дилери зараз сповнені надій та очікувань на швидку появу трохрядоного кросовера Lexus TX. Він має вийти на авансцену у середині 2023 року.

Згідно зі звітом, Lexus TX вироблятиметься разом з майбутньою Toyota Grand Highlander. Наразі Lexus офіційно не підтвердив TX.

Дилери Lexus давно хотіли великого розкішного авто для перевезення людей. В даний час єдиним таким автомобілем у лінійці Lexus є RX 350L, версія стандартного RX з подовженою колісною базою, але вона, як і раніше, не забезпечує такого простору в салоні або місткості, як справжній трирядний кросовер.

Для Lexus не важко зробити трирядний кросовер, схожий на своїх конкурентів, враховуючи їх популярність. Так як Lexus не надто сильно відстає від лідера продажів предметів розкоші у 2021 році, BMW, трирядний TX може забезпечити імпульс, необхідний для того, щоб вийти на перше місце. І Lexus LX, і GX – чудові позашляховики, але вони побудовані на шасі Toyota Land Cruiser. Жоден з них не створений з нуля, тому світ завмер в очікуванні, що ж вийде у Lexus, який точно зможе зробити авто з великим внутрішнім простором і великим акцентом на комфорт.

Нагадаємо, раніше Lexus оприлюднила знімки прототипів своїх двох нових електромобілів із запасом ходу – близько 700 кілометрів. Електричні седан та суперкар запустять у серійне виробництво найближчими роками.