RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

BMW "засвітила" в мережі новий капот і задні ліхтарі: як виглядатиме купе M4 CSL

Компанія BMW M розмістила пару тіньових тизерів майбутнього M4 CSL, розкриваючи нові деталі дизайну майбутньої моделі, яка має дебютувати на Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2022.

Про це повідомляє Сarscoops.

Тизери не дають повного уявлення про зовнішність спорткара, але дещо вже можна сказати. Так, купе авто буде відрізнятися збільшеними повітрозабірниками в передньому бампері і більш агресивним оформленням решітки радіатора, а також додатковими аеродинамічними елементами на зразок переднього спліттера.

M4 CSL буде легко відрізнити від інших M4 завдяки таким речам як нові задні ліхтарі, які, схоже, використовують ту ж технологію OLED, що і BMW M4 GTS попереднього покоління (F82). Тут вони виглядають більш футуристично з тонкими смужками, що утворюють тривимірний ефект. Ще однією особливістю стане перероблена решітка радіатора з Y-подібними мотивами, яка подає більше повітря модифікований двигун.

Дізнатися більше про M4 CSL можна буде під час офіційної презентації на Concorso d'Eleganza Villa d'Este з 20 по 22 травня, хоча BMW M може продовжити тизерну кампанію з більш показовими фотографіями.

Зазначимо, раніше керівництво найбільшого німецького концерну з виробництва автомобілів BMW висловилося щодо відмови від виробництва авто на двигунах внутрішнього згоряння та переходу на електрокари.