RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

На українських заправках встановили нові ліміти на купівлю пального: що змінилося

В Україні великі мережі автозаправних станцій встановлюють нові правила продажу пального на тлі його дефіциту. Зокрема, із 5 травня мережа АЗС ОККО зупиняє відпуск ресурсу клієнтам без картки Fishka.

Про це інформує пресслужба компанії.

"Ми цінуємо кожного з наших клієнтів і готові заправляти кожного. Та маємо особливо піклуватися і про наших давніх друзів", - зазначають у пресслужбі.

У зв'язку з цим радять оформити карту Fishka у мобільному застосунку ОККО перед візитом на АЗС.

При цьому змінилися дозволені для відпуску об'єми бензину та дизпалива, "в одні руки". Тим, хто має картку Fishka, можна заправлятися не по 10, а по 15 літрів на одне авто. Заправку можна здійснити тричі упродовж доби, не раніше, ніж через три години. Примітно, що обмежень на автогаз – нема.

Мережа Socar також оновила правила: ліміт на один автомобіль - не більше 10 літрів за один раз. Щодо автогазу, то обмежень також немає. Карта лояльності - необов'язкова.

Як повідомлялося, в Україні різко злетіли ціни на бензин та дизельне паливо, а також виник дефіцит. Причина такої ситуації – у тому, що російські окупанти знищили потужності Кременчуцького НПЗ та низки нафтобаз.