RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Можна буде возити крадені унітази: як виглядатиме російська "Лада" без імпортних комплектуючих

Після виходу з Росії французького концерну Renault, "АвтоВАЗ" буде випускати застарілі і нікому не потрібні Lada. У травні концерн без західних комплектуючих не зміг випустити жодного автомобіля, а три місяці до того конвеєр теж простоював.

Можливий зовнішній вигляд нової, чисто російської Lada з чорними бамперами, дешевими галогеновими фарами, без задніх вікон і сидінь, показав місцевий дизайнер сайту Quro.ru Микита Чуйков.

На це дітище рівня 90-х років, на думку дизайнера, буде встановлено чотири невеликі галогенні фари замість сучасних лінзованих блок-фар. Лада отримає чорні бампери та металеві диски. А ось задніх сидінь та вікон у машині не буде – на їхньому місці встановлять металеву заглушку. таким чином, багажний відсік буде придатний для перевезення крадених в Україні пральних машин і унітазів.

Під капотом російського "монстра" буде двигун від "Жигулів". Гальма – теж із минулого століття: без ABS та ESP.

Дизайнер не став показувати салон, але ясно, що без імпортних комплектуючих він буде позбавлений електроніки, подушок безпеки та навігації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві оголосили про плани перезапуску автомобільного бренду "Москвич" радянської епохи.