RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Amarok "засвітив" нові фари: Volkswagen показав відвертий тизер пікапа

Volkswagen випустив новий, більш великий тизер, який показав пікап преміум-класу Amarok у всій красі, особливу увагу приділивши матричним світлодіодним фарам з технологією IQ.Light.

Про це повідомляє Сarscoops.

За стандартом позашляховик випускатиметься зі світлодіодними фарами, а дорожчі комплектації отримають технології IQ.Light з динамічним регулюванням далекого світла Dynamic Light Assist, які висвітлюють шлях яскравіше і більш далеко. У комплекцію включена і функція автоматичного затемнення фар при зустрічному русі, а також адаптації при вуличному освітленні, світлофорах, поворотних вогнях та ДХО.

Виробники запевняють, що Amarok з довжиною корпусу 5 350 мм матиме сидіння з електричним регулюванням з 10 параметрами, цифрову приладову панель, ексклюзивну аудіосистему та шкіряні поверхні з декоративним оздобленням. Експерти вважають, що більшість цих функцій механічно пов'язані із Ford Ranger.

Водночас лінійка двигунів буде включати один бензиновий і до чотирьох дизельних варіантів об'ємом від 2,0 до 3,0 літрів і чотирма або шістьма циліндрами з компоновками RWD, AWD на вимогу або AWD постійним.

Як оголосив Volkswagen, модельний ряд буде включати Amarok початкового рівня, Life та Style середнього класу та дві флагманські комплектації: PanAmericana для бездоріжжя та Aventura для рівної дороги.

Amarok буде можливий як з 4-дверним кузовом з подвійною кабіною, так і 2-дверним кузовом з одинарною кабіною.

Фото: carscoops.com

Фото: carscoops.com

Фото: carscoops.com

Фото: carscoops.com

Фото: carscoops.com

Раніше ми писали, що фахівці склали рейтинг десяти найкращих повнопривідних автомобілів 2022 року. Усі позашляховики мають свої переваги.

Нагадаємо, з початку війни, розв'язаної Росією, ринок авто дещо змінився, але українці активно купують транспорт для особистого користування. Аналітики склали спеціальний рейтинг автомобілів, які не розчарували своїх власників.