RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

В Україні відновлюють роботу важливого онлайн-сервісу для водіїв

З початку повномасштабної війни з російськими окупантами, сервісні центри МВС заморозили ряд послуг, що надаються населенню. Нині їхня робота відновлюється, зокрема вже доступна послуга вибору автомобільних номерних знаків онлайн.

Це можна зробити на сайті Головного Сервісного Центру МВС.

Пошук бажаного номера на сайті можна проводити двома способами: за наявності в області та числової комбінації. У першому варіанті можна переглянути вільні номери у сервісних центрах МВС та ЦНАПах у конкретному регіоні.

Другий спосіб дозволяє самостійно набрати бажану комбінацію цифр. Перевірка проводиться серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАП в Україні, розповідає "Автоцентр".

Як уточнили в прес-службі відомства, база автомобільних номерів оновлюється в режимі реального часу, там завжди актуальна інформація. Вартість платних номерних знаків на сайті вказана без урахування ПДВ.

Важливо враховувати, що оскільки функції бронювання номерних знаків, що сподобалися, немає, рекомендується вибрати одразу кілька комбінацій номерів, перш ніж йти реєструвати машину.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні набула чинності постанова Кабінету Міністрів України, яка дозволяє встановлювати платні номерні знаки на всі транспортні засоби. Раніше послуга була доступна лише власникам легковиків.