RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Взимку автомобіль вимагає особливої ​​уваги: ​​як доглядати за салоном - корисні поради

Кожен власник автомобіля знає, що взимку варто посилено доглядати за салоном своєї машини, аби вберегти її від негативного впливу опадів, різких перепадів температур, морозу та інших факторів.

Про те, як доглядати за салоном авто взимку, розповіли в АвтоСвіт.

Гумові килимки

Міцні гумові килимки ідеально підходять для зимових умов, тому варто задуматися над тим, щоб придбати їх. Вони не будуть швидко бруднитися й накопичувати вологу на відміну від тканинних.

Силікагель

Силікагелі стануть чудовим засобом для боротьби з вологістю в салоні. Це брикети, які треба розмістити у дверях та під сидіннями, щоб вони вбирали зайву вологу в салоні. Як результат, лобове скло не запотіватиме, а повітря в салоні буде легшим.

Скло

Підготуйте скло до морозів! Протріть зовні та зсередини за допомогою спеціального спрею й серветки з мікрофібри.

Шкіряний салон

Узимку власники шкіряного салону можуть мати чимало проблем через випробування морозами, підвищеною вологістю й обігрівом. Тому варто купити професійний крем або кондиціонер на основі воску й обробляти салон раз на місяць, оскільки це збереже еластичність покриття.

Прибирання

Фахівці радять проводити прибирання в салоні раз на місяць, щоб запобігти появі плям, знебарвленню тканинної оббивки сидінь тощо. За можливості слід відвідати хімчистку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як правильно підготувати автомобіль до морозів.