RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

На різний смак та бюджет: топ-11 найкращих автомобілів для суворих зим

Спеціалісти назвали найнадійніші автомобілі для снігової зими, проте будь-яку машину необхідно також правильно підготувати до холодів.

Рейтинг найкращих авто для їзди взимку публікує "Авто 24".

Lexus LX. Автомобіль має постійний повний привод і легендарну прохідність. Задоволення – не з дешевих, але це справжній криголам і йому практично немає рівних у їзді крізь снігові замети.

Toyota Highlander. Повнопривідна модель з трьома рядами крісел радує більш доступною ціною та комфортною зимовою їздою.

Cupra Formentor VZ. Дітище іспанського автопрому відрізняється не лише стильним виглядом, але й впевнено поводиться не тільки на асфальті, а й на засніжених ґрунтовках. Може похвалитися 17-сантиметровим кліренсом, повним приводом і електронікою, що підходить до зимових умов.

Renault Koleos. Це - Nissan X-Trail у стильному французькому виконанні, який вже кілька поколінь має гарну славу легкого позашляховика, хоча класифікується як кросовер.

Jaguar I-PACE. Оснащений повним електричним приводом. Крім того, є можливість змінювати кліренс на ходу в діапазоні від 114 до 201 мм. Цей електрокар відрізняється працездатністю взимку.

Читайте також: Коли треба міняти шини на зимові і в яких випадках виписують штраф

Mazda CX-30. Цей компактний стильний кросовер оснащений гібридною силовою установкою, завдяки якій він навіть узимку споживає менше палива, ніж аналоги.

BMW iХ. Найсвіжішим і, мабуть, технологічним електричним позашляховиком в Україні зараз є BMW IX. У ньому є все для зручної зимової їзди.

Mitsubishi Eclipse Cross. Ця модель – найновіша в лінійці бренду, а отже, найменш відома – інших переваг (крім ціни) проти повнопривідних Mitsubishi у неї немає.

MINI Countryman JCW. Простий, найбільший та універсальний автомобіль у лінійці MINI. У виконанні JCW він також є найпотужнішим за всю історію бренду.

Subaru Outback. Модель у шостому поколінні все ще здатна ударяти статус "універсалу підвищеної прохідності". За можливостями на бездоріжжі дасть фору багатьом кросоверам та позашляховикам.

Hyundai Tucson Hybrid. Ефектний зовнішній вигляд доповнюється повним приводом та гібридною силовою установкою. Серед переваг також є прийнятна ціна.

Раніше "Апостроф" публікував рейтинг найживучиших автомобілів.