RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Займатимуть місце у чергах з ночі: чого чекатимуть водіям із поверненням обов'язкового техогляду

У 2023 році в Україну планують повернути обов'язкову процедуру технічного огляду транспортних засобів – у разі прийняття закону на СТО утворюватимуться черги, які водії займатимуть з ночі.

Про це пишуть профільні ресурси.

Варто зазначити, що у такому випадку автосервісам та всім, хто здатен надавати послуги з техогляду варто розраховувати на високий попит на таку послугу. Втім, якщо техогляд запровадять, але не будуть контролювати (як це вже було й продовжується з дитячими автокріслами), то й попиту не буде.

Читайте також: Торгівля талонами замість техогляду: як в Україні боротимуться з корупцією під час проходження ТО

Фахівці не рекомендують вкладатись в оснащення СТО для надання цієї послуги "з нуля" до прийняття остаточного рішення, проте, якщо людина частково чи повністю обладнана для цього, то варто тримати руку на пульсі, щоб якнайшвидше подавати заявку та проходити сертифікацію.

"Якщо ж закон приймуть швидко, а час ще залишиться, то варто очікувати традиційної поведінки українців – всі будуть тягнути до останнього. А потім масово поїдуть на СТО, де утворяться черги. Займати місце будуть з ночі. Власне, ситуація з обмеженнями для невакцинованих це підтвердила. В останній день всі масово штурмували пункти вакцинації", - підкреслив експерт.

Раніше ми писали, як до України повертається обов'язковий техогляд.