RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Краще усунути поломки: як підготуватися до техогляду і не залишитися без "колес"

У медіапросторі нашої країни все частіше говорять про те, що технічний огляд особистого транспорту може знову стати обов'язковим у 2023. Поки точно невідомо, чи зможуть це втілити в життя, але краще вже зараз виправити всі можливі неполадки, щоб не втратити улюблених коліс.

Поради про те, як підготувати свій транспорт під час перевірки, з'явилися на сайті "Автотема".

Читайте також: Обов'язковий техогляд України: які документи потрібно підготувати для проходження, список

Транспорт, у якому рівень викидів шкідливих речовин перевищує норму, звісно ж, може розраховувати хороший результат огляду. Це стосується і авто, в якому протікає масло, акумуляторна рідина, антифриз. Тому цими питаннями слід зайнятися першочергово.

Звичайно ж, під час огляду відразу звертають увагу на гальма, оскільки саме від них залежить безпека водіїв та інших учасників руху. Тому вже зараз час подивитися на стан гальмівних колодок і гальм, чи не настав час їх замінити або полагодити.

Всі водії знають про суворі вимоги до освітлювальних приладів автомобіля, тому точно проконтролюють їхній стан - вони мають бути цілими та чистими.

Крім того, під час технічного огляду транспорту звертають увагу на двірники, які мають працювати добре працювати. Не забувайте також, що розмір коліс на автомобілі повинен обов'язково відповідати заводським розмірам.

Звичайно ж, в машині повинна бути якісна наповнена аптечка і робочий вогнегасник.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, що включатиме техогляд.