RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Як "прокачати" свій позашляховик: шість корисних ідей для водіїв

При тюнінгу свого позашляховика, аби авто виглядало динамічно, більш агресивно та унікально, варто звертати увагу на гармонійне поєднання всіх компонентів: бампера, дисків, плівки, решітки радіатора, накладок на пороги та дифузору.

Про це повідомляє Аvtosota.

Читайте також: До них "особливий інтерес": які авто в Україні найчастіше зупиняє поліція

Бампер

Mercedes Benz GLS, GLE Coupe або X серії BMW віддають перевагу стильним і спортивним доробкам своїх моделей. Треба уважно придивитися до дорожного просвіту, аби після того, як встановлять спліттер або накладки на передній бампер, він не ставав меншим.

Радіаторні грати

Решітка радіатора має не лише захисну та декоративну функцію, але є також концентратором датчиків. Через це важко змінити її форму, не нашкодивши функціональності машини. Водночас решітка радіатора з вуглецевого волокна – карбону зберігає деталі та її рамки в оригінальній формі, але зовнішній вигляд стає більш дорогим та унікальним.

Накладки на пороги

Такі накладки захищають лакофарбове покриття від подряпин. Їх теж можна підібрати під свій смак. Але треба обирати такі, щоб не заважали водієві та пасажирам, коли сідають у машину.

Плівка

Плівка змінює колір авто, додає спортивності та ексклюзивності, але вона має бути якісною. Краще обирати плівки з базальтового волокна спеціально під фарбування. Зараз у моді комбінація деталей за кольором кузова із виділеними іншим кольором фрагментами.

Диски

Дорогим авто роблять великі диски та низький профіль гуми. Але варто заздалегідь дізнатися максимальний розмір дисків, на які можна знайти зимову шиповану гуму. Це близько 22 дюйми.

Дифузор

Характер машини можна змінити за допомогою агресивних форм дифузора, додаткових стоп-сигналів та незвичних насадок на вихлопну систему. Але варто враховувати чи є зчіпний пристрій та чи передбачено у дифузорі для нього місце.

Раніше ми давали поради водіям щодо вибору зимових шин для авто.