RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Від кросоверів до седанів та пікапів: вісім найкращих електрокарів, які можна купити у 2023 році

Хоча всі електрифіковані транспортні засоби, продаж яких суттєво збільшився в Україні, живляться від акумуляторів та електродвигунів, далеко не всі вони однакові.

Свою версію вісімки найкращих електромобілів опублікував портал hotcars.

8. Rivian R1S 2023 року – $79 800

Новий Rivian R1S — один із небагатьох трирядних електричних позашляховиків, які зараз можна купити.

Читайте також: Названо топ-20 найпопулярніших електрокарів в українців.

Крім нього, є лише Tesla Model X і Model Y – остання з яких має третій ряд, який надзвичайно тісний. Rivian є позашляховиком хорошого розміру з сімома сидіннями. Це робить його чудовим вибором для тих, хто хоче сімейний позашляховик, але на електриці. R1S має неймовірну продуктивність і позашляхові можливості, які важко знайти на ринку електромобілів.

7. Ford F-150 Lightning – $55 974

Ford перевернув ринок з ніг на голову своїм новим, повністю електричним F-150. Одна з найбільших переваг цієї "вантажівки" полягає в тому, що вона не така показна, як більшість інших електромобілів. Він виглядає як звичайний пікап, але з перевагами того, що він повністю електричний.

6. Tesla Model 3 – $43 990

Важко заперечити, що Tesla Model 3 — чудовий електромобіль. На цей час це один із найбільш продаваних електрокарів, оскільки був призначений для мас, а не для якоїсь обраної групи.

5. Lucid Air – $89 050

Lucid Air може похвалитися найкращим у своєму класі запасом ходу, досягаючи понад 500 миль на одному заряді. Це перевершує інші далекобійні електромобілі, які досягають максимального діапазону в 400 миль.

4. Cadillac Lyriq 2023 – $62 990

Cadillac Lyriq не такий відомий, як інші електромобілі, але він має напрочуд хорошу цінність на конкурентному ринку розкішних електромобілів. Він має пристойні розміри та індивідуальний зовнішній вигляд й ціна досить демократична, як на таку "зовнішність".

3. Hyundai Ioniq 5 – $42 785

Hyundai Ioniq 5 є одним із найкращих універсальних електромобілів, які можна придбати сьогодні. Він має ретро- і водночас футуристичний вигляд, який підкріплюється піксельними задніми ліхтарями та квадратною формою. Всупереч не дуже великим габаритам, його внутрішній простір конкурує з найбільшими позашляховиками Hyundai, такими як Palisade.

2. Chevrolet Bolt EUV – $27 800

Chevrolet Bolt EUV, безумовно, не найцікавіший електромобіль у цьому списку, але дивує його ціна. Без врахування податкових кредитів абсолютно новий електромобіль коштує лише близько 20 000 доларів. Це, по суті, нечувано у світі електрокарів, де "дешеве" електроавто починається з позначки у 40 000 доларів.

1. Volvo XC40 Recharge – $53 550

Volvo XC40 recharge базується на бензиновій моделі, але є вражаючим маленьким електричним кросовером. Його потужність становить 402 кінські сили, а розганяється він до 100 км/год за 4,7 секунди. Оновлений для 2023 модельного року, XC40 Recharge чудово підходить для тих, кому потрібна екологічність без додаткової помпезності.

Нагадаємо, раніше ми писали про економні варіанти електромобілів, які можна знайти на вторинному ринку в Україні.