RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Зміни вражають: з'явились перші фото оновленого кросовера Volkswagen Touareg

Німецький автовиробник презентував оновлений Volkswagen Touareg, який входить до топ-15 найпопулярніших кросоверів серед українців.

Про це пише ресурс auto.ria.

Автокомпанія оновила світлотехніку й тепер акуратно трансформований пластиковий обвіс передньої частини "Туарега" перетинає світлодіодна смуга, яка поєднує фари IQ.Light HD Matrix.

Читайте: Які 20 гібридних авто найбільш популярні у українців: свіжий рейтинг

Вона передбачає наявність у кожному модулі понад 19 тисяч мікроскопічних незалежно керованих світлодіодів, які автоматично формують і динамічно змінюють форму променя залежно від погоди, наявності зовнішнього освітлення дорожнього полотна, зустрічного чи попутного трафіку тощо.

На додачу кожна з фар отримала по три L-подібних світлодіодних ходових вогні.

Нові задні ліхтарі перетворилися на суцільну світлодіодну балку, яку не розриває навіть масивний логотип, який позаду підсвічується.

У салоні з'явилися дві рідкокристалічних панелі: 12-дюймовий кластер приладів перед водієм і сенсорний 15-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи з покращеною підтримкою голосових команд та бездротовим під’єднанням Apple CarPlay / Android Auto.

Вартість автомобіля у базовій комплектації стартує від 69 200 євро, а за додаткову плату виробник запропонує покупцям проєкційний дисплей і звукову систему Dynaudio потужністю 730 Вт.

Окрім того, силові агрегати автівки, яка матиме 5 моторних версій з бензиновими, дизельними та гібридними установками потужністю від 231 до 462 к.с. стануть виключно шестициліндровими. Усі вони отримають 8-ступеневу автоматичну коробку передач з безальтернативною системою повного приводу 4Motion і прискорюватимуть масивний кросовер з місця до 100 км/год за 7,6 — 5,1 секунди.

Нагадаємо, що маленькі хетчбеки B-сегменту, тобто супер-міні, залишаються найпопулярнішими автомобілями в Європі.

Вас може зацікавити:

Без проблем проїдуть 500 тисяч км: експерти назвали рейтинг найбільш надійних і довговічних авто

Зроблено на совість: п'ять найнадійніших легкових автомобілів

Як буде виглядати Tesla Model 3 Highland та салон авто: фото та "фішки" моделі