RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не вимагають великих витрат: названо 10 найкращих "гібридів" для їзди містом

У наші дні легко бути приголомшеним величезною кількістю варіантів, доступних на ринку гібридних автомобілів, але якщо ви в основному їздите в межах міста, є кілька автомобілів, які найкраще підходять для ваших потреб.

Ресурс topspeed назвав 10 гібридних автомобілів, які ідеально підходять для їзди містом.

Читайте: Простояв 40 років у гаражі: у Британії виявили рідкісний автомобіль Bristol

10. Тойота Пріус

Неможливо скласти список найкращих гібридних автомобілів і не включити до нього Toyota Prius. Prius був першим гібридним автомобілем, що надійшли у продаж, і з того часу зарекомендував себе як типовий гібридний автомобіль для міської їзди. У 2023 році Prius набуде п'ятого покоління і зазнає повного редизайну, який усуне всі скарги на його "потворний" зовнішній вигляд. Під капотом знаходиться надзвичайно ефективна установка з 2,0-літровим гібридним рядним чотирициліндровим бензиновим двигуном, який виробляє загалом 194 кінські сили. Останнім Prius якимось чином вдалося ще більше покращити економію палива, і він отримав оцінку EPA у 57 миль на галон у місті та 56 миль на галон на шосе. Якщо ви шукаєте серйозний гібридний автомобіль, який є надзвичайно ефективним і повністю підходить для їзди по місту, вам не потрібно шукати далі, ніж Toyota Prius.

9. Toyota Corolla

Toyota Corolla - ще один автомобіль, який не потребує представлення, і його гібридна версія не менш вражає. Toyota Corolla Hybrid 2023 коштує близько 24 000 доларів і оснащена 1,8-літровим чотирициліндровим гібридним двигуном потужністю 134 кінських сили в поєднанні з безступеневою трансмісією з електронним управлінням. Він надзвичайно економічний і отримав рейтинг 53 милі на галон по місту та 52 милі на галон по шосе. Corolla Hybrid – це класичний седан зі зручним та просторим салоном та безліччю функцій, таких як сенсорний дисплей, набір функцій безпеки Toyota Safety Sense та повний привід. Toyota Corolla Hybrid - відмінний вибір для міських водіїв, яким потрібен стильний седан, який практично не споживає палива та забезпечує комфортне та надійне водіння.

8. БМВ 330е

BMW 330e - гібридний седан німецького виробника, що входить до сімейства 3-ї серії. Він поєднує в собі 2,0-літровий двигун із турбонаддувом та електродвигун загальною потужністю 288 кінських сил. Гібридна трансмісія з модулем, що підключається, ефективна і в той же час навіть оснащена унікальною функцією Xtraboost. Якщо ви шукаєте потужний та ефективний гібридний автомобіль з розкішною ноткою, BMW 330e може бути для вас.

7. Honda Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid 2024 оснащуватиметься модифікованою версією трансмісії Honda Accord Hybrid і буде продаватися разом з бензиновими варіантами для заміни знятого з виробництва седана Insight Hybrid. Accord Hybrid оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном і двома електродвигунами, які в сумі дають 204 кінські сили, а Civic Hybrid повинен пропонувати приблизно таку ж потужність. Незважаючи на те, що останнім часом інтерес споживачів зміщується у бік позашляховиків та вантажівок, Honda ще не відмовилася від своїх вірних шанувальників компактних міських автомобілів, і Civic Hybrid 2024 тому підтвердження.

6. Hyundai Elantra Hybrid

Hyundai Elantra – компактний автомобіль південнокорейського виробника. В даний час у своєму сьомому поколінні Elantra пропонується у двох різних гібридних варіантах. Обидва вони оснащені 1,6-літровим двигуном у парі з електродвигуном загальною потужністю 139 кінських сил. Elantra Hybrid — ще один високоефективний автомобіль, витрата палива містом якого становить 53 милі на галон, а шосе — 56 миль на галон. Загалом, Elantra Hybrid – відмінний гібридний автомобіль початкового рівня для міських водіїв, яким не потрібно багато наворотів та бюджетних обмежень.

5. Гібрид Honda Accord

Honda Accord – свого роду ветеран автомобільного ринку, який представив своє 11-е покоління у 2023 році. Новий Accord виглядає краще, ніж раніше, і пропонується в чотирьох різних гібридних комплектаціях. Гібридна трансмісія поєднує в собі 2,0-літровий двигун і два електродвигуни, які в сумі розвивають потужність 204 кінських сили. Accord пропонує більшу потужність і набагато просторіший салон, ніж Hyundai Elantra і Toyota Corolla. Accord є одним з автомобілів, що найбільше продаються в США, а новий гібридний варіант, як і раніше, залишається одним з кращих варіантів, доступних для міських водіїв сьогодні.

4. Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry – ще один автомобіль, який є опорою на ринку седанів. Зараз Camry знаходиться у восьмому поколінні та пропонується у чотирьох різних гібридних комплектаціях. Гібридна трансмісія поєднує чотирициліндровий двигун з двома електродвигунами, загальна потужність яких становить 208 кінських сил. Prius, Corolla Hybrid і Camry Hybrid орієнтовані різні аудиторії, і насправді досить складно назвати кращий гібридний автомобіль Toyota, доступний ринку прямо зараз.

3. Hyundai Ioniq Hybrid

Хоча ім'я Ioniq тепер є синонімом нового покоління електромобілів, які пропонує корейський виробник, Ioniq був його першим автомобілем, який пропонувався без варіанта з двигуном ICE. Ioniq був знятий з виробництва в 2022 році, але, згідно з EPA, це найбільш економічний гібрид з рейтингом 58 миль на галон по місту і 60 миль на галон шосе для базового варіанта Blue. Запас ходу на електротязі гібридного варіанта з модулем, що підключається, становить 29 миль, що не так багато, як 44 милі, пропоновані новим Prius Prime, але багато міських водіїв все ж можуть обійтися їм у своїх щоденних поїздках на роботу.

2. Volvo S60

Volvo S60 Recharge – досить розкішна пропозиція порівняно з деякими іншими автомобілями у цьому списку. S60 пропонується в базовій гібридній версії з модулем, що підключається, яка виробляє 400 кінських сил, а топова версія Polestar Engineered доводить цю потужність до 455 кінських сил. Хоча це більше, ніж вам коли-небудь знадобиться для їзди містом, S60 Recharge також пропонує запас ходу на електриці у 41 милі та оцінюється EPA у 74 милях на галон. Це означає, що S60 Recharge може бути хорошим, тихим міським автомобілем, коли вам це потрібно, але при цьому здатним завдати удару, якщо ви вирішите натиснути на газ. Додайте до цього розкішні функції, і у вас буде чудовий автомобіль для їзди містом.

1. Тойота Пріус Прайм

Prius починався як звичайний гібрид, але гібридна версія з модулем, що підключається, приєдналася до сімейства Prius в останньому поколінні, а нова Toyota Prius Prime є його останньою версією. Prius Prime 2023 коштує близько 33 000 доларів і пропонується в трьох різних комплектаціях. у нього нова трансмісія, оскільки старий 1,8-літровий чотирициліндровий двигун замінюється 2,0-літровим двигуном потужністю 160 кінських сил у поєднанні з парою електродвигунів із загальною вихідною потужністю 220 кінських сил, що значно вище, ніж у конкурентів. Новий Prius Prime також має повністю електричний запас ходу 44 милі, а це означає, що багато міських водіїв можуть здійснювати свої щоденні поїздки лише на електроенергії.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг із 15 популярних моделей авто з пробігом, які найчастіше купують українці.

Вас може зацікавити:

Зроблено на совість: п'ять найнадійніших легкових автомобілів

Без проблем проїдуть 500 тисяч км: експерти назвали рейтинг найбільш надійних і довговічних авто

Маневрені та зручні: названі 10 найкращих суперміні авто