RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Дуже компактні і практичні: топ – 5 популярних маленьких авто в 2023 році

У компакт-карів є лише переваги - вони порівняно дешеві, займають небагато місця у гаражі, вони ідеальні для доріг у місті, до того ж виглядають дуже стильно.

Ресурс Auto Express оприлюднив рейтинг найкращих невеликих авто 2023 року.

Читайте також: Які авто без пробігу купують українці: свіжий рейтинг

1. Dacia Sandero

Dacia Sandero – є переможцем цього рейтингу, оскільки є одним із найдешевших автомобілів. А початковий рівень комплектації Essential вже одразу включає інформаційно-розважальну систему з восьмидюймовим сенсорним екраном, автономне екстрене гальмування, круїз-контроль і кондиціонер.

2. Renault Clio

"Француз" Renault Clio п’ятого покоління перемагає багатьох своїх конкурентів у ключових сферах, включаючи рівень оснащення та загальні враження від водіння. Силовий агрегат цього гібриду E-Tech 145 складається з 1,6-літрового бензинового двигуна та двох електродвигунів. Навіть у початковій комплектації Evolution встановлене автономне гальмування, система підтримки смуги руху та розпізнавання дорожніх знаків.

3. Skoda Fabia

Fabia базується на платформі MQB-A0, як Volkswagen Polo та SEAT Ibiza. Міні Skoda більш практичний, ніж його конкуренти, а об’єм багажника об’ємом 380 літрів дорівнює об’єму Golf.

4. Toyota Yaris

Гібридна силова установка Yaris працює в повністю електричному режимі приблизно 80 відсотків часу на швидкості до 120 км на годину. Це знижує витрати на паливо, а викиди CO2 становлять лише 92 г/км.

5. Jeep Avenger

Невеликий надійний позашляховик Jeep Avenger має не лише дуже привабливий вигляд, але й цілком доступний за ціною. Електричної батареї ємністю 54 кВт/год вистачає запасу ходу на 400 км, що є непоганим показником.

Нагадаємо, раніше ми писали про найкомфортніші та найякісніші автомобілі 2023 року.

  • Вас може зацікавити:

Названі найнадійніші авто з довговічним двигуном та мінімумом поломок

Які легкові авто найчастіше приганяють в Україну: свіжий рейтинг

З ними ви забудете про ремонт: рейтинг найкращих бюджетних уживаних авто в Україні