RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Їх лише два: названі найбільш компактні пікапи в світі

Автоексперти назвали дві найбільш компактні моделі пікапів у світі 2023-2024 року. Йдеться про Ford Maverick та Hyundai Santa Cruz.

Про це повідомляє AutoBlog.

Читайте також: Які вживані авто "приганяли" українці з-за кордону: свіжий рейтинг моделей

Ford Maverick

Цій моделі AutoBlog поставив оцінку 8 із 10. Ford Maverick, який коштує від 25 640 доларів, є ідеальним варіантом для міських умов, адже він менший за більшість пікапів та більш маневрений. Експерти оцінили його високу керованість, продуманий дизайн, доступну ціну, багато місця для зберігання, а також ефективну гібридну установку.

Серед недоліків Maverick: жорсткий пластик у салоні машини, немає повнопривідної версії з гібридною силовою установкою, а також не на всіх ринках його можна знайти.

За стандартною комплектацією пікап має 2,0-літровий 250-сильний чотирициліндровий турбомотор EcoBoost та 8-ступінчасту автоматичну коробку передач. Крім того, є гібридна силова установка на базі 2,5-літрового бензинового двигуну внутрішнього згоряння.

Ford MaverickФото: ford-maverick.infocar.ua

Hyundai Santa Cruz

Автоексперти дали йому оцінку 7,5 з 10. Ще один безрамний пікап, який візуально відрізняється від Ford Maverick тим, що схожий на спортивний компактний позашляховик з вантажною платформою. Коштує від 27 985 доларів.

Його перевагами є відмінна керованість, вишуканий дизайн, висококласне оздоблення салону, а також високотехнологічне оснащення. Водночас може тиснути заднє сидіння, двигун є базовим, а версія з 281-сильним турбомотором коштує занадто дорого.

У стандартній комплектації Hyundai Santa Cruz має 2,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 191 к.с. та 8-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Hyundai Santa CruzФото: hyundai-santa-cruz.infocar.ua

Раніше ми розповідали, чим не слід нехтувати при купівлі авто з пробігом.

  • Вас може зацікавити:

Ціни кусаються: за скільки можна придбати в Україні новий Tesla Cybertruck

Найкраще авто 2024 року: які сім моделей пройшли в фінал конкурсу

Українцям готують нові правила розмитнення авто: жодного людського фактору