RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Як уникнути замерзання лобового скла: популярна помилка серед водіїв

Автомобілісти поділилися черговими секретами з водіями щодо боротьби із проблемою заледеніння лобового скла, назвавши одну з найпоширеніших помилок.

Про це пише видання "Твоя машина".

Читайте також: Інколи буває корисним: лайфхак зі снігом для водіїв авто

Популярна помилка серед водіїв взимку

За словами фахівців, є одна дуже важлива причина, що негативно впливає на заледеніння переднього скла в авто. Йдеться про недостатню увагу до вологості в салоні.

Як зазначають експерти, одна з причин, чому виникає проблема заледеніння лобового скла - зневага видалення снігу з одягу та взуття перед тим, як сідати в авто. Після увімкнення обігріву салону відразу після запуску авто можуть виникнути умови для заледеніння, адже вологість у салоні підтримується за рахунок танення снігу. Тому дуже важливо обтрушувати одяг та взуття перед тим, як сідати в машину.

Ще експерти радять регулярно перевіряти стан фільтра салону та робити заміну у разі потреби. Саме через забруднений фільтр може знизитися ефективність вентиляції та збільшення вологості у салоні.

Не допускаючи таких помилок, водіям вдасться підтримати чистоту та прозорість лобового скла навіть у дуже морозні зимові дні. Також це допоможе забезпечити безпеку на дорогах та не мати додаткових незручностей, що пов’язані із зледенінням скла.

Раніше ми писали, про найпоширеніші міфи про зимові шини, які можуть коштувати життя.

  • Вас також може зацікавити:

Як позбутися льоду на лобовому склі: жінка придумала новий лайфхак

Для чого теплі шкарпетки мають бути в авто: поради водіям на зиму

Обов’язкові для будь-якого водія: список предметів, що мають бути в авто взимку