RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Не відрізняються надійністю: експерти назвали найгірші авто з США

Експерти склали рейтинг найгірших американських автомобілів з численними проблемами в надійності та експлуатаційних якостях, які спустошуватимуть гаманець через проблеми з обслуговуванням та ремонтом.

Про це пише Gobankingrates.

Читайте також: Який вигляд матиме новий електрокар від Renault в 2024 році: унікальні фото і відео

Chrysler 300

Chrysler 300 досить ненадійний і ламається частіше за інші моделі цього класу. Та й дизайн вже здається застарілим у порівнянні з новими моделями.

Buick Encore GX

Encore GX 2023 в США назвали однією з найгірших моделей року. Серед проблем - високі середні витрати на технічне обслуговування, часті проблеми з гальмами, двигуном та паливною системою.

Ford Explorer

Explorer має проблеми з надійністю та продуктивністю. Додайте до цього не дуже елегантний та високоякісний інтер'єр, і ви отримаєте далеко не конкурентоспроможний Ford Explorer.

Dodge Caravan

Автомобіль дуже повільно набирає швидкість, попри досить об'ємний двигун. Крім того, Caravan відрізняється серед конкурентів найбільшим споживанням палива.

Cadillac XT4 Sport

Експерти кажуть, що Cadillac XT4 практично у всьому програє конкурентам, таким як BMW X3, Genesis GV70 та Lexus NX. Серед недоліків XT4 вказані "примхливий" двигун та тісний салон.

Lincoln Aviator

Вибираючи автомобіль такого класу, хочеться сподіватися на безпеку, комфорт та надійність, чим Lincoln Aviator похвалитися не може. Проблеми варіюються від електроніки та приводної системи до підвіски, системи кермового управління, фарбування та ущільнювачів.

Раніше "Апостроф" публікував топ-15 "бусів" з пробігом, популярних серед українців у 2023 році.

  • Вас також може зацікавити:

Названо найпопулярніші дизельні авто серед українців

Які легкові авто найчастіше приганяють в Україну: свіжий рейтинг

З "крилами чайки" та срібним салоном: Mercedes-Benz презентував концепт "авто майбутнього"