RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

З "крилами чайки" та срібним салоном: Mercedes-Benz презентував концепт "авто майбутнього"

Компанія Mercedes-Benz, деякі автомобілі якої не виправдали надій, представила яскраво-помаранчевий двомісний повністю електричний суперкар One-Eleven, який має ультраплоский аеродинамічний корпус і двері типу "крило чайки", які відкриваються вгору з обох боків - дуже схоже на DeLorean із класичного американського науково-фантастичного фільму 1985 року "Назад у майбутнє".

Про це пише dailymail.

Всередині One-Eleven знаходиться салон з двома сріблястими сидіннями в стилі F1 і прямокутним кермовим колесом, а також піксельною панеллю приладів, панорамним дахом і великим місцем для речей.

Читайте: Mercedes-Benz перетворили на VIP-авто з PlayStation і великим екраном: відео

One-Eleven є переосмисленням C111, експериментального автомобіля 1960-х і 1970-х років, і навіть адаптований для роботи з гарнітурою доповненої реальності (AR), щоб оживити елементи навігації на панелі приладів.

Німецька автомобільна компанія заявляє, що концепт-кар "демонструє плавне поєднання м'язистих ліній та елегантних вигинів" і більше "схожий на скульптурний витвір мистецтва" з його "мінімалістським дизайном з гладкою поверхнею".

"Наш повністю електричний демонстраційний автомобіль - це сучасна інтерпретація моделі C 111, яка на той час була авангардною", - сказав автомобільний дизайнер Mercedes-Benz Group Горден Вагенер.

Прискорення та максимальна швидкість One-Eleven ще не підтверджені, хоча стверджується, що на випробувальному треку в 1979 році C 111 розігнався до швидкості у 251 милю, тобто приблизно 404 км на годину.

Найвища точка One-Eleven сягає всього 117 см.

На передній та задній частині автомобіля, де мають бути номерні знаки, знаходиться піксельний зовнішній дисплей, який може відображати повідомлення інших учасників дорожнього руху.

Навколо обох прямокутників розташовані світлові кільця – яскраве світло фар спереду та червоні задні ліхтарі ззаду.

Нагадаємо, раніше Mercedes показав "вбивцю" Tesla Model S.

Вас може зацікавити:

Не порекомендуєш і ворогові: моделі авто, які найчастіше розчаровують власника

Mercedes-Benz презентував новий електрокар, врахувавши багато запитів водіїв: фото та відео

Американець позивається до Mercedes-Benz з незвичайної причини