RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Схильні до корозії: топ-5 кросоверів, які швидко вкриваються іржею

Автомобільні експерти склали рейтинг вживаних кросоверів, як нестійкі до корозії. Щоб не мати у майбутньому проблем, слід ознайомитися з відповідним списком.

Про це повідомляє Vnedorozhnik.net.

Читайте також: В Україні назвали ТОП-10 найпопулярніших бензинових авто

Фахівці сформували рейтинг із ТОП-5 вживаних універсалів підвищеної прохідності, які відомі швидкою схильністю до корозії.

Land Rover Discovery

Загалом Land Rover Discovery доволі гарний вибір. Він наділений вражаючими можливостями на ґрунті та комфортабельним інтер’єром. Проте доволі часто має проблеми із корозією. Особливо це стосується тих місць, де висока вологість.

Jeep Cherokee

За словами експертів, Jeep Cherokee може теж вражати виглядом та високою прохідністю. Проте на ділі - схильний також до корозії. Це стосується переважно тих областей, куди потрапляють реагенти та сіль у холодний та вологий період.

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail має велику популярність у категорії "сімейного авто", однак може мати проблеми з корозією. Йдеться особливо про зону заднього крила, а також дверей багажника.

Ford Escape

Як зазначають фахівці, Ford Escape має динамічний дизайн та економічні двигуни. Однак теж має слабке місце у вигляді частих проблем із корозією на кузові, особливо на областях, що піддаються впливу солі в зимовий час.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander приваблює тих, хто хотів би придбати недорогий кросовер. Проте слід пам'ятати, він може бути схильний до корозії. Іржа може з'явитися на підвісці та кузові, якщо авто експлуатується в областях з агресивним кліматом.

Експерти радять перед купівлею вживаного кросовера перевірити його кузов на ознаки корозії та провести ретельний огляд, щоб упевнитися, що авто буде надійним у службі.

Раніше "Апостроф" публікував топ-15 "бусів" з пробігом, популярних серед українців.

  • Вас також може зацікавити:

Названо найпопулярніші дизельні авто серед українців

Які легкові авто найчастіше приганяють в Україну: свіжий рейтинг

З "крилами чайки" та срібним салоном: Mercedes-Benz презентував концепт "авто майбутнього"