RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Шоколадка допоможе захистити авто від викрадачів: цікавий лайфхак

Сьогодні забезпечити безпеку свого автомобіля від крадіжки стає все складніше через все більш винахідливі методи, якими послуговуються автовикрадачі. Проте існує проста і ефективна хитрість, яка допоможе захистити свій транспортний засіб без значних фінансових витрат чи зайвих зусиль

Далі "Апостроф", посилаючись на матеріал порталу "ТвояМАШИНА", розкаже детальніше про цей лайфхак.

Читайте також: Україна скоро переходить на літній час: як перевести годинник в авто

Для цього лайфхаку варто лише мати при собі звичайну плитку шоколаду. Тут особливу роль грає не сам шоколад, а обгортка, яка залишається від нього.

Зважаючи на те, що злочинці тепер мають змогу застосовувати ретранслятори сигналів, які перехоплюють і підсилюють сигнал від вашого автомобільного ключа, дозволяючи їм легко отримати доступ до автомобіля, а іноді навіть завести його.

Механізм дії цієї хитрості надзвичайно простий: огорнувши ключ вашого авто алюмінієвою фольгою, ви створюєте захисний шар, який перешкоджає проходженню електромагнітних хвиль. Таким чином, викрадачі не зможуть перехопити сигнал і код з вашого ключа. Це робить неможливим несанкціонований доступ до вашого автомобіля без вашої згоди.

Проте алюмінієва фольга ефективно блокує ці сигнали, перешкоджаючи зловмисникам здійснити свої наміри. Таким чином, шоколад не лише принесе смакове задоволення, а й слугуватиме надійним захисником для вашого автомобіля.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про предмети, що не можна возити в бардачку авто.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні водіїв штрафують за неправильний колір поворотників: яка зараз сума покарання

В Україні можна перєеструвати авто після встановлення ГБО: які документи потрібні

Знищить АКПП у вашому авто: названо найбільш фатальну помилку серед водіїв