RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Скандальний Лоза розкрив секрет успіху Вакарчука

Відомий у минулому радянський і російський музикант Юрій Лоза, який прославився заявами про те, що виконавці Led Zeppelin і Rolling Stones не вміють співати, дав свою оцінку знаменитому українському музиканту, лідеру групи "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку.

Про це Лоза розповів в інтерв'ю "Апострофу"

"У вас в Україні, наприклад, "Океан Ельзи" своєю популярністю поб'є будь-якого імпортного виконавця. Я вам гарантую. І співає ця група українською", — заявив Лоза.

Він пояснив успіх Святослава Вакарчука тим, що він самобутній і співає на своїй мові.

"Він оригінальний і ні під кого не підробляється. Але якщо Вакарчук заспіває по-англійськи, він нікому на заході не буде потрібен. Ви розумієте в чому справа-то, саме те дивовижне, що найбільшої популярності можна досягти тільки серед своїх. Якщо він заспіває по-англійськи, то буде незрозуміло ким. А тепер дивіться, що виходить, — я був у Греції, а там, якщо не співаєш грецькі пісні, то ти взагалі не зможеш стати зіркою. Зірками там стають тільки люди зі своїм матеріалом", — стверджує російський музикант.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Юрій Лоза: Можу зараз поїхати в будь-яке місто України і на ринку купити автомат.